Siden sidst…

Det er typisk, at netop samtidigt som jeg announcer at NU kommer jeg til at blogge meget mere, fordi jeg har knækket koden agtigt,  er der hvor min blog bliver låst og gør det umuligt for mig at logge på… Problemet er nu løst, det var noget med et brute-force-angreb. Jeg ved ikke hvad det er, men det lyder ikke så rart. Der er ikke sket det store siden sidst, altså jeg har smagt en cronut, og var ret meget til det, selvom resten af mine kollegaer synes det var lidt for frituret i smagen (…. ?? )Friture – goood! Glasur – goood! Croissant – goood! Nutella – goood! Donut – gooooood! = Jeg kan ikke se problemet, og så er jeg blevet pjattet med hende der Beyonce, som ellers aldrig har sagt mig det store. Men hold nu kæft, hvor kan hun meget Hva?! – og hvor er hun pæn, og gift med Jay Z.
Jeg er gået igang med (og har næsten set hele) 2. sæson af The Walking Dead. For. Helvede! Mand! Tak for jeres anbefalinger forresten. Jeg havde nu set de fleste af dem i foreslog, men der var da et par stykker, som nu er kommet på min liste og Homeland bliver klart det næste træk fra min side, på seriefronten. Jeg har også rippet IKEA for deres Bråkig kollektion (ArtRebels) – Sagde jo at jeg kun ville købe praktiske ting i februar (jo æsker, pudebetræk og tallerkener er mega praktiske). Og så er min lejlighed blevet sat til salg, men det er et helt andet indlæg, waiting to happen.  …

Skærmbillede 2014-02-08 kl. 09.41.05

3 replies
 1. Sofie says:

  Ydr, nej det lyder ikke just behageligt :/ godt det hele er gået iorden.
  Oh. My. God. Cronut lyder jo som en g e n i a l opfindelse – hvor filan får man sådan en? Dét må jeg smage!! (f****** elsker kage!!)

  Det lyder ufatteligt spændende med din lejlighed!? Glæder mig til at høre mere 🙂 God weekend, til dig og O.

  Svar
 2. Blå Solskin says:

  Så på vej hjem fra byen i lørdags i en let bobleinduceret beruselse, kom veninde og jeg forbi en 7-eleven og jeg fortalte hende om din begejstring for cronutten … det ene tog det andet og den måtte prøves: Puh adr… jeg ved ikke om det var fordi, at vi fik daggamle halvfrosne cronuts, men det er den kedeligste kage jeg længe har fået. Jeg har næsten lyst til at prøve igen udelukkende fordi, det ikke kan passe at noget internettet (og USA) elsker så højt, kan være så nederen.

  Svar
 3. Henkogt Hverdag says:

  Åh, den ser altså også lækker ud!
  Men måske jeg bør holde lidt igen, nu jeg lige har ædt en hel chokoladekage selv…
  Tag et kig forbi en dag – jeg tegner om (lidt af) det du skriver om 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *