Kage siger du? Ja jeg gør (opskrift på perverse snickers cookies)

Som nogle af jer måske bemærkede (fordi jeg smurte det tykt udover instagram og facebook) lavede jeg i weekenden de her frække banditter:
1453380_10152276711042223_1666273154_n
Det er ganske rigtigt chokolade cookies med Snickers … A’ hvaffor noget??! JA. Det er det jeg siger.
Inspirationen til min opskrift kommer fra denne (i det hele taget en side jeg er svært glad for) – Men her er min version:

til 18-20 Snickerskager

150 gr smør

300 gr brun farin

250 gr mel

2 æg

100 gr mørk chokolade (jeg brugte 70%)

1/2 dl mørk kakaopulver

1 tsk bagepulver

100 gr grofthakket mælkechokolade

en halv pose saltede peanuts

2-3 hakkede snickers barer

Jeg smeltede halvdelen af smørret med den mørke chokolade.
Resten blandede jeg med den brune farin (mens chokolade/smør blandingen kølede af),
herefter hældte jeg chokoladesmørret ned til farinsmørret og piskede med en elpisker på lav styrke
og smed æggene derned – og piskede videre et minuts tid.
Nu tilsatte jeg kakaopulver, mel og bagepulver,
røre røre røre,
og til sidst blandede jeg den hakkede lyse chokolade, de hakkede Snickersbarer og peanuts (som også havde fået en tur med kniven). Blande blande
og så op på en bageplade (2 faktisk, der er ikke plads på en plade, så skal de være store, men det er måske også ret frækt med 10 store faktisk) i nogle små klatter (jeg brugte to skeer til at placere dem, for det er noget klistret stads).

De fik lige knap 10 minutter på 180 grader, men min ovn er psykopat, så måske dine skal have mere.
Dog skal de være relativt bløde når de kommer ud, og efter 15 minutters afkøling har du de ondeste små lækre sataner, som smager så vildt, at du glemmer dit navn et øjeblik og måske heller ikke er meget for at dele ud af dem. Men efter et par stykker får du lidt kvalme (men du stopper ikke), lidt efter kvalmen begynder du at svede karamel, her vil jeg foreslå dig at holde en pause…
God fornøjelse.

 

6 replies
 1. Jelena says:

  Åh, jeg ville have elsker et par stykker eller 8 af dem, dengang jeg var gravid. Jeg havde den vildeste chokoladetrang dengang (som nu er erstattet af kærlighed for fedt og salt – yay eller noget ;-))

  Svar
 2. Blå Solskin says:

  Har nu bagt disse og havde en langt bedre oplevelse en den med cronutten. Så det er ikke din smag i søde sager den er gal med – så jeg er jo næsten nødt til at give cronutten en chance til. …

  Men der går nok liiiige lidt tid før jeg tør.

  Men tak for en lækker og nem at gå til opskrift!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *