Torsdagstanker #3

For tiden:

 • HADER jeg vinterstøvler, store jakker og strik. Eller. Egentlig vil jeg jo bare gerne have, at vinteren tager en slapper. Men jeg ligner seriøst en mand, når jeg går ud af døren for tiden –  jeg gider bare ikke at fryse, så tyk-mand-looket bliver lige så længe som sneen.
 • Har jeg hårkrise. Jeg ved ,at det skal være langt igen, meeeeen så kom jeg til at kigge på et billede af en pæn model med page, og der var også en dame i mit fjernsyn med pandehår, og SÅ begyndte jeg alligevel at få gode ideer. ? Så stop mig dog en eller anden?!
 • Ønsker jeg mig en plakat fra I LOVE MY TYPE, kan bare ikke beslutte mig for hvilken?
 • Håber jeg at min kvalme, som nu er på dag 2, snart pikker af
 • Mangler jeg et nyt cover til min iPhone 5, men kan ikke finde det rigtige. Nok fordi jeg ikke aner hvad jeg vil ha’ Flamingoer? Guld? Diamanter? Pastel? Marmor? ? (Links til seje covers modtages herre gerne)
 • Er jeg skruk. Virklig’ skruk!! Der er babyer over alt jo! ? Min egen baby går mig pludselig til navlen, siger ting som ‘Mega fedt’ og ‘totalt sejt’, klæder sig ud som Ironman og Captain America, spiller iPad og taler om actionfigurer jeg aldrig har hørt om. Seriøst, hvad fuck er ‘Skylanders’?!
 • Har jeg lovet mig selv KUN at købe praktiske ting i hele februar. Så altså ikke flere kjoler, ikke flere ankelstøvler, ikke mere fucking keramik? Ikke engang udsalg! (av) ? KUN praktiske ting blev der sagt? (skal vi vædde, at jeg kommer til at shoppe amok i viskestykker, strømpebukser og termosåler?!)
 • Forsøger jeg at bruge ALT mit tøj, for at undgå følelsen af ‘jeg har INTET at tage på’. Dette betyder at jeg både har haft en pink blazer, en sølv nederdel og noget perlebesat på i løbet af den sidste uge (ja, jo ikke samtidigt vel)…
 • Er min appetit så småt ved at komme tilbage efter tidligere nævnte kvalme, og det eneste jeg kan tænke på, er grovchips fra netto og Øllingegaard kakaomælk?
 • Er jeg endelig færdig med at se Breaking Bad, og skal nu beslutte om jeg skal give The Walking dead endnu et forsøg (fik stress-mareridt af sæson 1) eller om jeg skal springe ud i noget Homeland, eller noget 3. (Byd gerne ind. Bare ikke sådan noget Game Of Thrones pis, jeg magter det ikke)
 • Pønser jeg på at sneglcille.dk skal have et nyt look? Mangler bare lige et par ekstra timer i døgnet og nogle gode ideer.

Skærmbillede 2014-01-30 kl. 20.54.15Se selv! Sølv! fra bagerst i skabet.

36 replies
 1. Trine says:

  Kære Sneglcille, som første kommentar tænker jeg at mine ord vil vægte tungt 😉 Vil du så komme igang med Homeland. Jeg lover dig at den er fantastisk. Det eneste minus ved den serie er når man har set det hele! Kh Trine

  Svar
 2. Jeannette says:

  Ååååhhh Skylanders… ja, hvad f….. er det? Og hvad er xxx… jeg hader alle mulige figurer … hader oss vinter.. og så er jeg nonshopper i 2014, så tal om at bruge al ens tøj… Januar er lykkedes mig at overleve.. 1 hel måned har jeg ikke shoppet… det er SÅ VILDT!

  Svar
 3. sarah says:

  Supernatural! Jensen Ackles, som er en af hoved rollerne er alt for lækker, plus det er skidespændende.

  desuden er du en af de få, der ser herregodt ud i sølvnederdel. Thumps up!

  Ps. Man må gerne shoppe jakker. Det duer ligesom ikke at fryse, vel?!

  Svar
 4. Sabrina Graversen says:

  Du skal så meget se Walking Dead – det er ynglings-serien over dem alle! Selvom dem til tider giver mig zoombie-drømme… Ellers er Prison Break også en ret fed serie? Eller House of Cards? 🙂

  Svar
 5. Marie S says:

  Køb adgang til HBO og gå på følgende: the wire, six feet under og girls. Vinteren er lang endnu. Heldigvis 😉

  Svar
 6. Katrine S says:

  Har selv følelsen af at ligne Michelin-manden når jeg går udenfor! >_< Men apropos serier- så elsker jeg Modern Family, som dog er i en helt anden boldgade lige Breaking og Walking Dead – men genial og sjov serie! 🙂

  Svar
 7. Tanja says:

  Du finder de flotteste covers på etsy.com. Du kan enten søge på iPhone 5 covers eller tjekke Decouart ud – de laver de flotteste! Casesbycsera har også nogle fine nogle. God jagt 🙂

  Svar
 8. Katrine Anna says:

  Jeg stemmer for Orange is the new black! Det med shopping lyder mindre fedt, men er alt tøj ikke praktisk? Du må gerne være skruk, men som 18-årig er det virkelig uhyggeligt! Men alle de søde babyer i blogland og overalt, åh gud, stop mig!

  Svar
 9. Steffani says:

  Girls! + Masters of Sex og True Detective.

  society6.com – jeg kunne købe mig fattig derinde! Selvom det er ok priser. De har fri fragt med jævne mellemrum.

  Svar
 10. MulleF says:

  Åh jeg føler mig også som en tyk mand i vintertøj (måske lidt ala ham den fedladne yoghurt mand der har hærget s-togene 😉 )
  Er i samme hår-krise. Mit hår er sådan semi-langt nu, og kan nærmest ikke sættes, og selvom jeg har lovet mig selv at jeg skal ha’ mit lange hår igen, ja så får jeg sådan en ustyrlig trang til at få det klippet pænt igen.

  Og så siger du skruk…… Åh jeg får seriøse kramper i hele understellet når jeg ser en baby eller en gravid. Flere børn – ja tak!!

  Svar
 11. Louise N says:

  Jeg stemmer lige i med “Orange is the new black” – den er såå god!
  OG så synes jeg ganske bestemt at du skal se serien “Shameless” – hold nu kæft altså, den er pisse sjov, mega grov og voldsomt upassende! (så vidt jeg ved er der 2 serie der hedder Shameless, men denne her er første sæson ud af 3 fra 2010 og den handler om en white trash familie der bor i den dårlige ende af Chicago)

  Svar
 12. Mia says:

  Jeg kan kun anbefale britiske serier, hvis du mangler noget at se. Selv er jeg helt væk i Doctor Who, som jeg efterhånden har set igennem et par gange, men måske Sherlock mere er noget for dig?

  Svar
 13. Maria says:

  Hej Cecilie.
  KOM SÅ IGANG MED HOMELAND!! Jeg garanterer dig, dit liv vil ikke være det samme 😉 Og så kan det måske lette lidt på vinterstemningen?

  Svar
 14. Malene says:

  Åhhh The Walking Dead – afskyeligt skræmmende og alligevel så komplet uimodståeligt. Har abstinenser efter at de går i gang igen – kom kom kom!!!

  Svar
  • Malene says:

   Og hov – ellers er GIRLS også absolut fantastisk. Har set Homeland men kørte lidt træt i den til sidst – det gjorde jeg IKKE med The Walking Dead – der blev jeg bare en zombie-lignende narkoman, der måtte have mere, mere, mere…

   Svar
 15. Damen says:

  Se The wire, det vil du aldrig fortryde. Du skal bare vide at den er lidt tungt at komme i gang med.
  Hvad er der galt med Game of thrones, den serie er også super god…. hvis man altså er vild med zombier, drager og eventyr generelt 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *