For tiden …

Er jeg en sur dame, der bliver irriteret på sære ting – sæbelugten og den melodi, som rammer en, når man træder ind igennem svingdøren på Fisketorvet f.eks. (jeg kommer meget på Fisketorvet for tiden, det skal stoppe)

//

 

Jeg er også hende, som sover dårligt og ikke oooorker noget nærmest.
Men alligevel render rundt konstant for at nå alt. – og alligevel når intet.

Skærmbillede 2014-01-15 kl. 21.52.20
? Der har en feberramt hostedreng, der helst vil ligge viklet ind i hans mor? Nat og dag.

Skærmbillede 2014-01-15 kl. 21.30.56

Der blev citeret i denne fine klumme i sidste uge, efter at jeg på facebook brokkede mig over 3. klasses niveauet, der indimellem hærger på nettet .

Jeg er åbenbart også den type, som udelukkende skriver blogindlæg i punktform – og lige nu nikker genkendende til samtlige af disse punkter ? Og lige nu ikke aner hvad, der skal ske med Sneglcille, eller hende den sure dame bag.

7 replies
 1. MulleF says:

  Jeg håber helt og aldeles ikke du overvejer at slukke for bloggen 🙁 Du må rigtig gerne være sur, og du må også gerne slå – men du må ikke forsvinde!!!

  Ps: Håber snart humøret vender! Kender udmærket de røvhulsperioder hvor det hele bare går fuldstændig modsat af, hvad man helst selv kunne ønske, og hvor de mindste ting gør én fuldstændig elektrisk.

  Svar
 2. sarah says:

  Du m å ikke stoppe! Herhjemme er det også lorteperiode, med rugbrød til aftensmad, øjenbetændelse, og snot i alle kroge.

  Svar
 3. Laura says:

  Damen bag Sneglcille skal trække vejret dyb, finde et sted med bland-selv-slik og give sig selv lov til at være sur. Det hjælper i hvert fald nogle gange her. Fra en sur kvinde til en anden (jeg var i øvrigt sur på Youtube i dag, fordi den ikke spillede musik for mig, sur på Spotify, fordi den kun spiller dårligt musik, og sur på mig selv, fordi jeg ikke kunne finde ud af hvad jeg skulle have til aftensmad).

  Svar
 4. Sofie says:

  Jeg håber virkelig ikke, at du har tænkt dig, at stoppe med at blogge – du har jo ligesom en “brok” kategori; skal den ikke udnyttes til det fuldeste?

  Jeg sender et kram (fra en sur dame til en anden) og et kys på panden til Otto, i håb om at han er bedre i dag.

  Sofie.

  Svar
 5. Flinkonella says:

  Du skal overhovedet ikke engang overveje at stoppe, det kan slet ikke accepteres, kan absolut ikke tolereres kommer jo til at savne dig for “helvød”
  Og så taler vi ikke mere om det!!!
  Du behøver jo ikke blogge 4 gange om dagen 2 gange kan jo også gøre det!

  Svar
 6. KHS says:

  Jeg er ikke for længe siden blevet din faste læser. Jeg elsker allerede din blog, og håber heller ikke, du overvejer at stoppe. Vær sur og alt det. Kom tilbage, når du er kommet oven på igen, men du må ikke stoppe 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *