ude af stand til at finde på en overskrift

Av? Av.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script’, ‘facebook-jssdk’));

Jeg kunne selvfølgelig overhovedet ikke spise maden, da kvalmen vandt over sulten, og så var jeg mopset og nærmest på grådens rand, efter at burgermanden, som kom med min mad, informerede mig om at de desværre havde glemt min milkshake.

Og ja, det er alt jeg har oplevet i dag. Så skulle vi ikke lige sige at jeg prøver det der blogging igen i morgen?!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *