Man ved ikke hvad man har før det er væk

Bloggen forsvandt!! Så I det? Lagde I mærke til det? Jeg gjorde og jeg brød mig ikke om det.
Pyh altså det var godt at jeg kom igen. Eller at bloggen gjorde det selvfølgelig. Jeg har gjort lidt ekstra ud af at være synlig på de sociale medier, af angst for at blive glemt. Jeg er rigtigt tilbage nu? Og jeg håber at I også kommer tilbage. Jeg har savnet jer.

Og så er det lige blevet jul hva?!
Jeg mangler ALT inden den der aften i morgen ,og jeg har pt både gang i noget bagning, lidt konfektfremstilling, virkelig meget gaveshopping i vente og en milliard andre løse ender (har dog husket at købe Baileys, så helt ærligt er der ikke meget, der kan gå galt).
Jeg vender tilbage! Og det mener jeg faktisk.

Skærmbillede 2013-12-23 kl. 14.26.32

 

2 replies
  1. Anna says:

    Du bliver aldrig glemt! Din blog er en af mine absolut yndlings og jeg aner ikke engang hvorfor. Jeg tror måske det er fordi man virkelig som læser kan mærke dig bag bloggen! Du deler ud på en meget særlig måde og derfor kan du også “tillade” dig at være væk fra blogland så længe du har lyst – læserne forsvinder aldrig! 😀

    Go jul!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *