Julestemning på Vesterbro

Sidste år var jeg på ingen måde i julestemning, det bevidner dette indlæg om. Men i år er der altså andre boller på den suppe. Som jeg skrev den anden dag, har jeg lavet pakkekalender til barnet. Godt nok har jeg allerede to gange glemt at smide en pakke i sokken og har derfor fundet på undskyldninger for nissen, som både har været stresset, overmæt og skrupforvirret og nok var faret vild. Indtil videre tror han på det og har tilgivet, ligesom at han troligt takker nissen dagligt, ved meget højt at råbe TAK NISSE op i loftet. Virkelig sødt. Virkelig fjollet. Og så hyggeligt.

Foruden pakkekalender til O, har jeg selv fået en pakkekalender af en nisse ovre hos Loreal, som simpelthen har sendt mig en kasse proppet med gode sager. Så gør det pludselig ikke så meget at jeg aldrig nåede at få fat i en chokoladekalender.
Skærmbillede 2013-12-04 kl. 20.51.07Jeg har også købt julepynt. Jeg har et sært princip, som gør at jeg nægter at have nisser og julemænd som pynt, så det er der ikke noget af. Dog har Otto fået lov til at vælge vores kalenderlys, og det blev altså et med dansende nisser, men mere er det ikke blevet til, nissemæssigt. Til gengæld er jeg gået all in på noget ret hysterisk glimmerhalløj (igen):

Skærmbillede 2013-12-04 kl. 20.56.50

Nu mangler jeg bare at købe julegaver, spise en 10-20 honninghjerter og få noget gran ind i huset, så er jeg helt klar til det med jul.

4 replies
 1. byMelchiors says:

  WTF???!!!
  Hvis man ikke engang kan regne med dig som julehader, så står verden da ikke længere.
  Er skuffet!
  (ja ja men jeg er også virkelig ond i julesulet for tiden)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *