“Velkommen til hormonlotteriet”

Jeg gæsterblogger herovre i dag.

emilie1

Skriver om hvor meget det tog røven på mig at blive mor, og om hvordan de tog første uger var vanvittige. Jeg ved godt at det er totalt forskelligt fra person til person, men jeg synes eddermame det var hårdt. Men jeg vil gerne igen. Snupper også gerne en fødsel igen. Men meget gerne med en epidural næste gang. Tak. Læs indlægget her.

5 replies
 1. Anna says:

  Kære Cecilie,

  Jeg har i lang tid ville smide dig en kommentar – for hold op hvor er du inspirerende. Du er sådan, som jeg drømmer om at blive en dag: Sårbar, ærlig, kærlig og mest – og vigtigst af alt en god mor.

  Må jeg spørge, hvor du er uddannet – og i hvilke fag?

  Hilsen Anna

  Svar
 2. Maria C says:

  Det er det bedste råd til en nybagt mor; at de første to uger er vanvittige. Det er ikke anderledes med nr 2 el 3 . Ligeså dejligt og fantastisk det er, ligeså skørt og vanvittig er det også…

  Heldigvis kan vi genkalde os smerten præcis på samme niveau ellers fik vi sgu nok ikke så mange børn …

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. Sneglcille siger:

  […] gæstebloggede hos Emili […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *