Sindsstemning i lyd

For tiden render jeg rundt i en halvmanisk sindsstilstand, hvor jeg går fra at være tænksom og nedtrykt til ekstatisk og næsten lykkelig,  det smitter af på min playliste og  særligt to numre bliver skamspillet på undertegnedes spotify? Nemlig disse:  (Bemærk at det utroligt nok ikke er hiphop, that’s a first.)

http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

6 replies
  1. Laura says:

    Jeg startede med at høre sidste sang, og nu er jeg helt glad i låget, så jeg tør ikke rigtigt høre den næste sang =/ Haha. Tak for godt humør!

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] rent musikmæssigt, that is. Faktisk har jeg mødt ham på en blog. Hos verdens sejeste Snegl. God musik, dét er det. Øreguf af den bedste slags. Og det har jeg virkelig brug for. Tror det er […]

  2. […] det blev en lang smøre! I får lige en god sang, at gå til weekend på. Sneglcille anbefalede den forleden, og jeg er […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *