Savner

Ottos far er rejst for at arbejde, 11 dage skal han være væk, og selvom halvdelen af tiden næsten er gået, er det ikke ret nemt at være fire år og undvære sin far.- Selvom han jo er vant til at undvære ham op til 9 dage ad gange, er det bare noget andet, når man ikke lige kan ringe og sige godnat, eller godmorgen, eller tage forbi når savnet bliver for svært. Vi har jo prøvet det før, men det er som om, at der virkelig er sket noget siden sidste tur. O er blevet meget mere bevidst om både tid og det at undvære nogen.
Inden han skulle sove i dag brød han sammen som jeg aldrig før har oplevet. Han græd lige så stille og fortalte hvordan han kunne “mærke alt det ked af det indeni”. Av av. – Igen bliver jeg stolt over at have et barn, der kan sætte ord på alle de store følelser, og igen igen i-fucking-gen flover jeg mig lidt over at han overhovedet er i den situation, hvor han bliver nødt til at undvære en af hans forældre på skift. En ting er helt sikkert; jeg skal ingen steder det næste stykke tid, og det håber jeg heller ikke min med-forælder skal efter denne tur. Kom nu lørdag!
Skærmbillede 2013-11-24 kl. 13.02.03

5 replies
 1. Laura says:

  Som du selv beskriver, så er det på samme tid imponerende, at han overhovedet kan beskrive sine følelse, men også ubehageligt, at han faktisk er i en situation, hvor det er nødvendigt. Men om han var delebarn eller ej, så ville en forælder på et tidspunkt nok skulle på forretningsrejse i en uge eller lignende, hvor barnet skulle undvære den pågældende forælder. Savn er bare svært. Jeg synes det er fascinerende at se hvordan I kommunikerer – både på forældreplan, men også barn/forælder imellem!

  Svar
 2. Kamilla says:

  “..igen igen i-fucking-gen flover jeg mig lidt over at han overhovedet er i den situation, hvor han bliver nødt til at undvære en af hans forældre på skift”
  – Mon ikke Ottos far stadig havde haft et job der gør at han skulle på denne tur, selvom I havde boet under samme tag. Slå dig IKKE oveni hovedet med at du ikke kan tilbyde Otto en hverdag, hvor I er sammen alle tre. Jeg har fulgt med fra starten af og HOLD NU KÆFT, hvor jeg synes du gør det godt!! Mind lige dig selv om alt det fede du gør for Otto (endda også i SAMarbejde med hans far..) ture i cirkus med jeres + hans barn, sommerferie i bil (!! sejt), I spiser sammen nogle gange, lader jeres barn ringe til den anden forældre på dage der ikke er “jeres”, I hjælper ved sygdom, bor tæt på hinanden og du virker så overskudsagtig med at have lagt den værste sur- og bitterhed bag dig over det der skete imellem dig og Ottos far. Jeg synes lige du skal huske på at du har lavet+formet en søn der kan sætte ord på sine følelse så godt at han kan fortælle dig det og at han fortæller dig det!! WUAV – husk lige at selvom det kan gøre ondt at høre, så er det meget bedre end at han går rundt med ondt i maven uden at vide at det er fordi han er ked af det. Otto er sej og du er sej!!
  Det er lidt underligt at skrive, når jeg kun kender dig fra din blog (andre sociale medier), men jeg var simpelthen nødt til at reagere. Og at en, for dig, fuldstændig ukendt person kan se, hvor godt du gør det hele må også betyde lidt i det store billede?! Eller..?
  De bedste hilsner fra, Kamilla 🙂

  Svar
 3. birgitte says:

  Ah, breaks my heart. Og perspektivering er svært når det er ens barn der er ked, MEN Otto har forældre der knuselsker ham og er alt andet end ligeglade. Ikke alle børn er så heldige som Otto trods alt er.
  Men fåååårk, kan godt forstå dig. Fik tårer i øjnene og vil kysse på mine børns far lidt ekstra meget i dag.

  Svar
 4. Sofie says:

  Av av av. Det er SÅ flot, at en fire årig kan sætte de ord på sine følelser, men av. Jeg forstår godt du er stolt af ham og jeg forstår godt, at dit hjerte græder med hans. Jeg sender jer al mulig kærlighed og så håber jeg lørdag kommer lige om lidt <3

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] set den sødeste, mest hjerteskærende børnetegning hos […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *