She said Yes!

 For nogle uger siden var jeg vidne til noget virkelig fint. Altså som i tårepressende, sug i maven og for helvede hvor er livet smukt- fint. Noget som jeg er så taknemmelig og glad for at have været en del af. Jeg stod nemlig på sidelinien sammen med min veninde Nanna, da vores veninde Rachel blev friet til.

Skærmbillede 2013-12-29 kl. 21.18.08

Rachel sagde heldigvis ja til sin Michael. Og vi fejrede med Cava (på bartenderens regning) og øl på Diligencen (brunt bodega på Nørrebro) og jeg tror aldrig jeg har set, hverken Rachel eller nogen anden smile og grine så meget på en aften .

Ajmænaltså hva?!! Jeg er hende, som aaaldrig skal giftes, og som himler op om, at romantik er for svæklinge. Men jeg blev sgu lidt mør.

Nu går kjolejagten ind, og bryllupsplanerne begynder så småt at gå igang, og jeg synes det er SÅ spændende – for tiden er det faktisk et af mine yndlingsemner at tale om (det lyder nok irriterende, men jeg tror jeg har været forholdsvis udholdelig, indtil videre… Jo jeg har.) – Og hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg, aka the grinch of romance, begyndt næsten at overveje om det der med bryllup, alligevel måske er noget man skulle prøve en dag. Bare et lille et.

6 replies
 1. Mie says:

  Amen altså! TILLYKKE!! Og så blive jeg nød til at høre: Siger man Rachel, som Jennifer Aniston i Friends eller siger man Rachel, som hende den kloge fra Årgang 0?

  Svar
 2. Rikke says:

  du skal onde dig selv et bryllup med (forhåbentlig) manden i dit liv.

  jeg blev gift med min eneste ene i september og er SÅ glad, stolt og lykkelig for vores bryllup. Min mand og jeg talte ofte om “hvorfor ikk’ tage alle de begivenheder med, som livet byder på”!

  // Rikke //

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. Sneglcille siger:

  […] planlægge verdens bedste polterabend  […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *