Sælger ud

Mit klædeskab kaster op ud over min lejlighed. Det er jeg faktisk ret træt af. Jeg har derfor været skrap og smidt en helvedes masse ud, givet lidt til mine veninder, noget er røget til genbrug og så er der de ting, som ryger herind (klik på billedet):
Skærmbillede 2013-11-24 kl. 11.33.09
Kig gerne forbi og se om der er noget du skal have med, når jeg går på posthuset på tirsdag.

4 replies
 1. Josefine says:

  Det samme har mit klædeskab gjort…. Sammen med en veninde har jeg dog forsøgt at få styr på det igen. Det der med Tictail er nemlig ikke nogen dum idé – især ikke når man så kan klæde andre med noget “nyt” og billigt tøj 🙂

  Josefineogrikkes.tictail.com

  Svar
 2. Anne frandsen says:

  Hej Cille!
  Den smækre grønne kjole hvad str. Er det?
  Kunne være lækkert hvis min ghetto-booty kunne være deri!
  PS. Slet ikke dumt at du er tilbage i det gamle sneglehus!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *