Mandagstæv

Har det som om at jeg er blevet kørt over af en lastbil, fysisk og følelsesmæssigt. Min krop er tung og øm. Mine øjne svier. Mit hoved vil ikke være med længere. Jeg har regnvejrsklasket hår og mascara under øjnene.Lysten til at stikke af fra alt fylder det hele og jeg kan kun tænke på hvor stor en kliche denne mandag er.

Regn, rusk, blæst, gråvejr. dårligt humør. Adrk!

Jeg svarer igen med stearinlys, hvidt brød, kakao og positive tanker. Det virker ikke.

Men tænker at i morgen bliver bedre. Meget bedre.

foto-1.PNG

6 replies
  1. Cecilie says:

    Min mandag sutter også. Har netop fået at vide, at min ene veninde kæmper med depression og min anden igen er røget i respirator efter en operation for en hjerneblødning i sidste uge (efter en stamcellebehandling for den kræft hun kæmper med på tredje år). Hold kæft hvor er verden uretfærdig, at to så fantastiske mennesker skal lide. Og hold kæft hvor er det bare f*cking mandag (jeg bander næsten aldrig, men den her dag kræver det ligesom bare).

    Svar
  2. Mette says:

    Jeg er med dig. Mandag sucks! Weekenden har været for kort, presser mig selv til at præstere på jobbet så meget, at jeg gør det modsatte, og fredag er alt for lang væk.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *