Fremtiden

“Hvor ser du dig selv om fem år? “

Et spørgsmål jeg ikke kan svare på. De sidste fem år har allerede budt på mere, end jeg nogensinde har forestillet var muligt på så kort tid. Lige nu for fem år siden var jeg med stor sandsynlighed fuld og uvidende om, at jeg bare tre uger senere ville blive gravid.

Bare det sidste år har været begivenhedsrigt og uventet, så jeg ved vitterligt ikke, hvad der kommer til at være min virkelighed om fem år.

Jeg vil tro at jeg er flyttet til den tid. Jeg elsker min lejlighed, hvor jeg nu har boet i over fire år, men samtidigt har jeg hele tiden set den som et mellemsted. Den er mit helle, hvor jeg er gået fra at være ung hvileløs gravid, til voksen og selvstændig, her hvor Otto tog sine første skridt, hvor jeg har danset med mine veninder og holdt et utal af køkkenfester, med jägerbombs og 90er musik, her hvor jeg har grint og grædt, været ulykkelig, været forelsket. Her hvor der er faldet maling af døren til Ottos værelse fordi han har smækket den i vrede over hans “dumme lortemor!” og her, hvor jeg i det hele taget føler mig hjemme og elsker at være, men efterhånden snart er klar til at give afkald på.

Karrieremæssigt er der også sket en del. Jeg er gået fra ikke rigtigt at vide hvad jeg ville, til at være helt sikker på det og har på under et år formået at nå relativt langt i den rigtige retning, særligt når man tager i betragtning at det kun er 10 måneder siden at jeg forlod min gamle job. Så heller ikke her, tør jeg gisne om hvor jeg er når vi skriver 2018.

Kærlighedsmæssigt er det ikke gået så pissegodt for mig, jeg brænder nallerne på det lort, men er dog nået frem til en helt klar fornemmelse af, hvad jeg vil have, hvad jeg vil finde mig i og hvad jeg absolut ikke vil have, eller finde mig i, og det er trods alt mere end, hvad jeg vidste for bare et par år siden. Så om fem år er jeg vel en slags ekspert (der må grines).

Med andre ord aner jeg ikke hvor jeg er om fem år, og jeg tør næsten ikke ønske mig noget, for de sidste fem år vidner om at ting sjældent, næsten aldrig, bliver som man forventede. Og heldigvis for det.
lookingback

7 replies
 1. Christina says:

  5 år, er virkelig også om lang tid. Og i realiteten kan vi jo risikere at vi ikke her mere, så jeg synes det er et ubeskrivelse dårligt spørgsmål. Vil vi overhovedet vide, hvad vi laver om 5 år.

  Det eneste jeg håber på jeg laver om 5 år – sover 8 timer i streg om natten.

  Ha en fantastisk dag

  Svar
 2. Nikita says:

  Hej Cecilie. Jeg har lige, for et par dage siden, opdaget din blog, og jeg er allerede mega fan! Du skriver sindssygt godt, og jeg har lyst til at læse mere mere mere mere. Keep up the good work, for det er fandeme good work!

  Svar
 3. Louise says:

  Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere her 🙊
  Jeg begyndte først at følge dig da du ventede Loulou. Du skrev så godt – og gør i øvrigt stadig – så jeg blev hængende og blev fænget. Du virker simpelthen så sød og sej og velreflekteret – så hvilket valg havde jeg … 😅 Jeg besluttede derfor for nogle måneder siden, at gå helt tilbage fra start. Og hold nu ferie hvor har jeg bare ikke fortrudt ét sekund. Det er simpelthen så sjovt og spændende at læse med – og jeg er ked af, hvis det lyder tarveligt, men med den viden om, hvor du er i dag, karrieremæssigt og familiemæssigt, får jet simpelthen associationer til romantiske amerikanske film. Man kan ikke lade være med at blive berørt selvom man ved det “ender” godt.
  Nå, men jeg kommenterede også fordi jeg tænkte at det kunne være sjovt for dig at se, den “forudsigelse” du (ikke) lavede for 5 år siden, netop om, hvor du ville være I dag.

  Alt det bedste – og må du altid forsætte dine skriverier! 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   EJ! Hvor vildt at det er fem år siden. TAK! Både for din vildt fine kommentar, og for reminderen på indlægget -Jeg skal da klart lave en pt 2 ❤️❤️❤️

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] næsten fem år siden skrev jeg det her indlæg. Et indlæg som en læser var venlig at minde mig om den anden dag. Et indlæg der fik det […]

 2. […] af Sneglcilles indlæg om fremtiden, som du kan læse HER, tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af mine tanker om samme […]

 3. […] læst Sneglcilles indlæg om fremtiden. Og tænkt på min fremtid, de næste fem år, karriere, drømme. Mærket hulrummet i brystkassen […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *