Fremtiden pt. 2

? Som I allerede har fundet ud af, gik der ikke længe fra jeg udgav indlægget om fremtiden, til jeg fik tilbudt jobbet hos Aller. Jeg er simpelthen så glad. Og stolt. Tænk engang, at jeg for under et år siden forlod alt det sikre, og sprang ud på usikker grund, og nu 11 måneder senere har jeg fået et job, jeg virkelig godt gider (der kommer et helt indlæg om det nye job i næste uge). Det er sgu da meget godt.
Er nu om muligt endnu mere spændt på fremtiden og næsten ikke bange for den. Jeg ved ikke hvad det næste bliver, men jeg har trods et par bump på vejen fået smag for det her med nye retninger og spring.
Måske man skulle sælge sin lejlighed, klippe håret af eller få sig en kæreste? Og dog.
I aften nøjes jeg bare med at starte på en ny serie og nyde at det er lørdag, og at jeg hverken skal arbejde eller nå noget særligt, udover at spise den Creme egg bar, der ligger og blinker kælent til mig.

Rigtig god weekend til jer og tak for den pæne velkomst her i mit nye gamle sneglehus. I er sgu da søde.

Skærmbillede 2013-11-23 kl. 22.28.31
Pssst! Husk at følg med på Instagram og Facebook. Hjerte!

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sneglcille siger:

    […] gjort status over fremtiden […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *