Flere timer i døgnet, tak.

Jeg vil så forbandet gerne skrive herinde hver dag. Jeg savner det, og jeg savner jer.  Det er også min intention dagligt, at få sneget en indlæg ind. Men, min hverdag for tiden hænger bare således sammen, at jeg sidder foran en computer 7-9 timer på arbejdet, og straks herefter hjerner afsted for at hente barn, købe ind, for derefter at skulle være nogens mor, lave mad, arbejde lidt mere og også nå i bad og den slags, er der ikke så meget tid tilbage i døgnet til det der blogging. Det er det der kaldes livet, og jeg ved at størstedelen af jer, hvis ikke alle, kan nikke genkendende til det jeg beskriver. Hej liv! Nogle perioder er nemmere end andre, ikke at jeg er i en svær periode lige nu som sådan, men jeg ville bestemt ikke klage over en håndfuld ekstra timer i døgnet. Eller en rengøringsdame og lidt plads i kalenderen.

Selvom det ikke er med min gode vilje, at jeg er fraværende herinde, håber jeg, at I i det mindste følger lidt med på Instagram, for det er som om, at det for tiden er en anelse nemmere for undertegnede og dennes rodede tilværelse og fyldte hjerne, at få opdateret der, end her.

Skærmbillede 2013-11-11 kl. 20.55.27

1 svar
  1. Lotte says:

    … et lille pip som kommer ud af et tilfældigt klik, og egentlig ikke har så meget at gøre med det her indlæg. Det er bare fordi du skriver noget med cirkusblod i “Flere facts”. Hvad er det for et cirkus? Er nysgerrig som i rigtig meget, for jeg kan så godt lide gode historier.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *