En uge i det nye sneglehus.

Nu er det en uge siden at bloggen flyttede tilbage. Jeg kan se på mine besøgstal at I er glade, eller det ved jeg selvfølgelig ikke om I er, men jeg kan se, at I bliver hængende længere, at I klikker mere og at I kommer tilbage – og det er jo rart. At min aktivitet muligvis også har været stigende den sidste uges tid, har sikkert også noget at gøre med det, men ikke desto mindre glæder det mig at I er her endnu.

Jeg elsker at være tilbage. Det føles rart at være herre i eget hus. Nu har jeg trods alt prøvet lidt af hvert med bloggen og jeg fortryder ikke et sekund noget af det, men jeg ved nu at det er lige her jeg hører til.
I det hele taget er jeg ramt af en indre ro og et overskud, som jeg ikke har følt eller haft længe, måske aldrig. Det skyldes selvfølgelig ikke udelukkende bloggen, men også mit nye job, som jeg officielt starter på om få dage (selvom jeg faktisk allerede er startet, deltid, tre dage om ugen – men fra på mandag er det rigtigt-rigtigt), jeg har desuden fået ryddet op og ud i noget filtret tankespind og selvom jeg for et par dage siden skrev om hvordan jeg var en anelse moody og humørsvingende, har jeg det lige nu faktisk bare ret godt.
Det vil jeg lige huske at nyde, for man ved sgu aldrig, hvad den der kælling vi kalder livet har at byde på.

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 20.11.47

4 replies
 1. Trine says:

  Jeg er nu glad for at du er tilbage på det gamle design, nogen gange er det fandme også OK at erkende – jeg vil bare være mig selv!!!

  Om det er så er livet eller på bloggen er sådan set underordnet.

  Held & lykke med heltidsjobbet 🙂

  Svar
 2. Marie says:

  Dejligt at du er tilbage, selvom jeg da alligevel følger med når du flytter andre steder hen. Og dejligt at du er overskudsramt. Deler du ikke lidt ud? (siger den aldrig-sovende-gennemtrætte-marcipanhungrende-mor).

  Svar
 3. julie says:

  Jeg har læst med uanset, hvor du har haft sneglen. Men jeg opgav lidt at følge kommentarer og lure i ældre indlæg, da du var hos Cover. Kunne ganske enkelt ikke finde rundt.
  Men der er lækkert og rart her i din nye crib 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *