Change of plans

Klokken er ikke engang halv ti og jeg er lige ved at falde i søvn. Hårdt.

Det har uden tvivl noget at gøre med de mange mange drinks og shots, som røg indenbords i går, samt manglende søvn i nat. Tre timer var på en eller anden måde ikke nok. Og så har det på alle måder været en af de hårdeste uger i lang tid, på både godt og ondt. Jeg har taget store beslutninger og har stort set hverken sovet eller spist. Det kunne lyde cliffhanger-agtigt. Det er slet ikke meningen. Jeg har allerede afsløret lidt på instagram i torsdags. –

Skærmbillede 2013-11-16 kl. 22.02.15

Detaljer og mere ævl omkring alt det slipper I ikke for. Men det bliver når jeg kan se ud af øjnene og ikke er ved at dejse om af søvnunderskud.

Jeg skulle egentlig ha’ trukket i stilletterne og læbestiften igen i aften, da min veninde holder stor fest. Men Ottos far er blevet syg og jeg måtte derfor lave mine weekendplaner om. Vi har brugt hele aftenen på at se Netflix og spise pizza under dynen i min seng. Nu sover han og jeg tør godt satse penge på, at jeg gør det samme indenfor få minutter. Tiltrængt og ret fortjent.

Skærmbillede 2013-11-16 kl. 21.47.08

5 replies
 1. Anette says:

  Årh, han er også typen, der gerne vil have “den der pizza fra pizzamanden” og gerne serveret i sofaen foran noget yndlingstv. Sådan en type har jeg også – ved ikke helt, hvorfor jeg overhovedet ejer et spisebord..

  Tillykke med nyt job (igen :)), det bliver spændende at høre, hvad det går ud på 🙂

  Svar
 2. Tanja says:

  Øv altså, Otto er sød, men stor fest på den måde er øv at gå glip af. Hvad er det med mænd som ikke kan passe deres børn når de er syge? Kvinder gør det da hele tiden, specielt uheldige dig. Mindes ret mange feber-snotnæse updates, med barn som skal hentes og fodres… Men tillykke med jobbet 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *