Vind: Bobler fra Veuve Clicquot

very cl

For noget tid siden blev jeg kontaktet, og spurgt om jeg havde lyst til at udlodde seks flasker champagne. I forlængelse af indlægget herunder, med fødselsdagsfejring, samt andre dejlige ting, som sker omkring mig, og dem jeg holder af for tiden, tænkte jeg at det passede perfekt med lidt flydende luksus til min og jeres ganer, så det blev et ja tak.

Det er Veuve Clicquot, som står bag den gavmilde gave.

Anledningen er “Very Clicquot award 2013” – en uddeling, som hylder tre kvinder, der tør.

?Veuve Clicquot er skabt af en kvinde, der virkelig turde. Hun var innovativ og gjorde champagnen til et ikon i moderne kultur. Med Very Clicquot Award hylder vi danske kunstnere, der ligesom hende har sat sig høje mål, og som lykkedes med at gennemføre dem,?

I november afholdes prisuddelingen, hvor en dansk kvinde vil få den fornemme titel ” De nominerede er:

Sangerinde Aura Dione

Billedkunstner Cathrine Raben Davidsen

Operasangerinde Andrea Pellegrini

Læs mere om awarden og de tre kvinder: Her

Oveni i de seks flasker champagne, smider jeg også to billetter til prisuddelingen oveni.

Jeg vil meget gerne høre, hvem I mener bør vinde prisen – Skriv det i kommentarfeltet lige her hos mig og jeg vil om et par dage (jeg tænker lørdag) udtrække en vinder af de seks flasker, samt to billetter til “Very Clicquot awards”, som afholdes den 14. november.

Skål.

91 replies
 1. Renee says:

  Andrea Pellegrini – utroligt flot, at hun er nået så langt på kort tid. Hun opfylder bestemt kravet til prisen; hun har sat et højt mål som hun, ved at turde kaste sig ud i det, har lykkedes med at gennemføre.

  Svar
 2. Kathrine says:

  Cathrine Raben Davidsen på grund af sit fantastiske univers. Det spiller ingen rolle, om man ved noget om kunst eller ikke gør det – Cathrine Raben Davidsens værker kan fortrylle de fleste. Og det fortjener hun i den grad anerkendelse for.

  Svar
 3. Mette says:

  Cathrine fordi man mere sjældent hylder billedkunstnere i Danmark.. Og ligesom ørene trænger til musikkens forkælelser.. Så gør øjet også!

  Svar
 4. Katrine Frisgaard Gunnersen says:

  Andrea Pellegrini. At kunne synge så smukt og modent i så ung en alder – det kan jo blive meget meget større. Desuden er der bare noget ved opera, som er helt særligt. OG så bærer hun et smukt smukt navn, som babyen (hvis det altså er en pige) skal bære, når hun kommer om små 2 uger 🙂

  Svar
 5. Ann-Sophie says:

  Tag mig-tag mig-tag mig- tag mig!!!! Årrrrh, det ville jeg gerne vinde!

  Jeg synes. billedekunstner Cathrine Raben Davidsen skal vinde prisen.. men champagnen.. den skal da bo her!!

  Svar
 6. Eva Jensen says:

  Andrea Pellegrini får min stemme (hvis jeg altså var med i panelet). Grunden er ganske simpelt at jeg synes det er fantastisk når en kvinde tør stille sig op og synge på den måde hun gør. Opera er fantastisk og en alt for overset genre 🙂

  Svar
 7. Freja G Vergmann says:

  Cathrine Raben Davidsen skal vinde prisen, fordi hun skaber så smukke ting, og det må altså være at turde, at kaste sig ud i kunstens svære kunst.

  Svar
 8. Louise T. says:

  Jeg stemmer på Andrea Pellegrini. Fordi hendes stemme er så smuk og sprudlende som champagne. Hun bevæger sig mellem hvert enkelt lag i musikken, som var det en leg – og gør os andre nysgerrige på musikken – og på hende 🙂

  Svar
 9. Simone Hagemann says:

  Jeg synes Aura Dione skal vinde. Måske mest fordi, jeg ikke rigtig kender de andre, men også fordi jeg virkelig er vild med hendes musik. Specielt “Song for Sophie” elsker jeg virkelig – jeg synes simpelthen den er så fin 🙂

  Svar
 10. Selma says:

  Cathrine Raben Davidsen. Fordi hun er talentfuld, dygtig og modig og i kunstverdenen har man tendens til at hylde mændene og glemme kvinderne. Det er svært for en kvinde at brænde igennem og det gør hun.

  Svar
 11. Karen says:

  Andrea Pellegrini. Fordi at det kræver mod at stille sig op på en scene og synge opera så smuk at det berører tilskuernes inderste.

  Svar
 12. Stine SN says:

  Jeg hepper på Cathrine Raben Davidsen ! Man kan blive helt beruset, på den gode måde forståes, af at kigge på hendes smukke og unikke billeder 🙂

  Svar
 13. Thea says:

  Var Aura stor i 2013? Puha, har det lidt svært med hende.

  Ud af de 3 nominerede, ville jeg nok vælge Andrea Pellegrini. Der er allerede lidt bobler i hendes navn, og hvis hun kan ændre lidt på hvad opera kan være, er det sejt.

  Svar
 14. Astride says:

  Får vist aldrig råd til, men ville gerne købe et stort billede af Cathrine Raden Davidsen. Hun er sej og cool og bør have prisen

  Svar
 15. Nana says:

  Aura Dione – fordi hun insisterer på at gøre tingene på sin egen måde – og fordi hun i dette opløb er en dark horse, og de får sgu altid min stemme…

  Svar
 16. Sisi says:

  Jeg synes prisen skal gå til Cathrine Raben Davidsen – hun skaber smukke spændende ting! Og billedkunstnere hyldes sjældent på samme måde som musikere/sangere. Men de er alle tre inspirende kvinder! Hvis jeg skulle vinde boblerne vil jeg samle mine veninder, som også er fantastiske kvinder, og skåle for at turde gå efter ens mål!

  Svar
 17. Ida says:

  Aura Dione måtte egentlig gerne vinde.. Ikke så meget for musikken, men for hende innovative, skøre og helt unikke tøj stil! Jeg elsker og hylder den, hun bør vinde – og jeg bør se hende gøre det 😉

  Svar
 18. Nanna FN says:

  JAAAA, det er et godt arrangement! Og jeg ville da gerne kunne skåle i champagne, lækker lækker!!

  P.s. jeg stemmer på Aura Dione 🙂

  Svar
 19. Blå Solskin says:

  Jeg tror, jeg hælder mest til Andrea Pellegrini – jeg kendte hende ikke før dit indlæg, men har lige brugt et kvarter på at høre opera. Det er nyskabende og smukt – jeg kan lide hende og synes hun fortjener prisen.

  (og så er der krydsede fingre – må da lige have de bobler der :))

  Svar
 20. pernille says:

  Uhh bobler…:)

  Jeg synes andrea p skal vinde. Jeg et så imponeret af opera sangere og det de kan med deres stemme. Sejt at hun har turdet satse på det og oven i købet gør det så godt.

  kg pernille

  Svar
 21. Cecilie says:

  Aura Dione, da jeg gennem en ven, som gik på skole med hende på Bornholm, ved, at hun ikke altid har haft det lige nemt. Jeg synes, det er så skide sejt, at hun trods modgang er kommet så langt. Og så er hun jo fantastisk smuk og talentfuld!

  Svar
 22. Connie A says:

  Aura Dione er en super talentfuld sanger ♡ så hun vil helt klart få min stemme 😀

  Super lækker giveaway som jeg da gerne deltager i 🙂

  Svar
 23. Gitte W says:

  Altsåøh .. Jeg må indrømme, at jeg ikke kender de andre, så det ville jo være nærliggende at sige Aura Dione, men jeg kender heller ikke så meget til hende ud over at jeg ikke bryder mig synderligt om hendes musik (undskyld…).

  Må man gerne bare sige, at hver og en af dem har fortjent at vinde, af den simple grund, at de er kvinder?

  Svar
 24. FruForstad says:

  Andrea Pellegrini fordi opera bare ikke når særligt bredt ud, og dem der gør det, kæmper for deres passion hver eneste dag.

  Ps. Det bliver en alvorligt flot brandert til mig, hvis jeg vinder. I går drak jeg én øl til forældremødet i børneren og mine snurrende fødder svævede mig hjem bagefter.

  Svar
 25. Kathe says:

  Andrea Pellegrini. Fordi suget i maven forhåbentligt aldrig forsvinder på scenen, og fordi, der ikke er nogen teknik at falde tilbage på det. Det er 100% indsats hver gang.

  Det ville være fantastisk med champagne til at forsøde den sure eksamenstid. De vil blive delt med verdens bedste medstuderende!

  Svar
 26. Astrid says:

  Der er alt for lidt opmærksomhed på kvindelige kunstnere Billedkunstner Cathrine Raben Davidsen er desuden super dygtig. Derfor synes jeg hun har fortjent at få prisen.

  -og jeg fortjener champagnen!

  Svar
 27. Leila says:

  Andrea Pellegrini! Jeg hepper altid på scenekunst, fordi hver aften er unik og det er så helt igennem fantastisk når det hele går op og forestillingen spiller og man sidder i salen og bare nyder og glemmer alt om sjap og frikadeller.

  Svar
 28. Rikke says:

  Dét jo min yndlings champagne, – og jeg havde aldrig i mit liv troet at jeg (som ikke drikker rødvin eller drikker kaffe) kunne få noget så voksent som yndlings bobler på flaske!

  Men lige så overraskende som ovenstående var lige så overraskende er Aura…Hun er sig selv, hun tør stå ved det og hun er dygtig.

  – Hun fortjener at vinde prisen , – for at være sig selv og en dygtig iøjenfaldende kunstner!

  Med sprudlende hilsner fra

  Rikke

  rikkeriks85@gmail.com

  Svar
 29. Katrine H. says:

  Jeg har latterlig stor respekt for operasangere. Og balletdansere. Men det er en anden snak .. Så ingen tvivl. Andrea Pellegrini.

  Svar
 30. Ditte Rasmussen says:

  Aura Dione da hun er sprudlende som champagne og så fordi hun tør at skille sig ud i sin stil.. Jeg synes hun er super sej og laver noget fantastisk musik! 🙂

  Svar
 31. Maja says:

  Må indrømme at af de 3 navne var det eneste jeg kunne genkende Aura..! (må være ualmindeligt lidt kulturelt anlagt 🙁 hmm)

  Svar
 32. Lene Elnegaard says:

  Jeg synes. billedekunstner Cathrine Raben Davidsen skal vinde prisen, for hun er bare så dygtig.

  Kh Lene

  Svar
 33. Tina S says:

  Det er et meget svært valg da alle tre kvinder fortjener at vinde! Men Andrea Pellegrini smukke stemme rører mig dybt, derfor håber jeg at hun vinder.

  Svar
 34. Mettemor says:

  Uhlala, jeg vil SINDSYGT gerne vinde champagne! Og så må Andrea Pellegrini gerne vinde… Fra bunden af mit hjerte

  Svar
 35. Anette Sidor says:

  jeg synes, det er svært at vælge. Det er tre suveræne kvinder, der i den grad har brudt igennem. Jeg vælger Cathrine, simpelthen fordi jeg er vild med alt blåt

  Svar
 36. Jenny Clausen says:

  AURA hun er så skøn og dygtig så hun skal vinde! krydser fingre både for hende og mig elsker champagne:-)

  Svar
 37. Maja says:

  Indrømmet, jeg kendte heller ikke de tre damer. Men efter en omgang google’ing falder min stemme på Cathrine Raben Davidsen, fordi jeg syntes hendes billeder er for seje. Og så kunne jeg godt bruge lidt bobler til at fejre mit livs første fastansættelse med rigtig voksenjob 🙂

  Svar
 38. Dorthe Simoni says:

  Jeg synes klart at det er Aura (sanger), som bør vinde! 🙂 Og så synes jeg klart jeg skal vinde denne her gave, da jeg har mange kommende anledninger til at drikke champagne: jeg fylder halvrund, det er fredag, jeg er endelig færdig med at studere og så har jeg de bedste veninder og familie! <3

  Svar
 39. Maria says:

  Altså egentlig synes jeg ikke de tre kvinder tør noget specielt – andet end at forfølge deres drøm om at udøve deres kunst. MEN det viser sig jo desværre gang på gang at det kan være svært nok i sig selv – altså at tro på og gøre det man brænder for. Skal jeg vælge må det blive Andrea Pellegrini, fordi opera er sejt og en svær disciplin at skabe respekt om. Dernæst deltager jeg fordi der generelt er for lidt af den slags bobler i min hverdag – så hit med dem 😉

  Svar
 40. Christina says:

  Jeg synes at Andrea Pellegrini bør vinde prisen – at synge opera er simpelthen noget af det vildeste, jeg kan forestille mig!

  Svar
 41. Camilla Kruse says:

  Jeg er formentligt lidt for sent ude, men med så lækker en konkurrence, så er jeg alligevel nødt til at deltage. Alle tre kvinder fortjener afvinde prisen, men særligt billedkunstneren Cathrine Raben Davidsen, håber jeg vinder. Billedkunst er ofte noget af det, som man ikke sætter så meget pris på og hylder så anerkendende, som man bør. Og hendes kunst er virkelig fangende, finurligt og helt fantastisk. Ligesom champagne! Som min mor altid siger: “When life gives you lemons – it is time for some champagne!” 😉

  Svar
 42. Cathrine says:

  Cathrine Raben Davidsen, fordi hun laver utroligt smukke værker i de flotteste farver. Hendes kunst er en fryd for øjet og det fortjener hun at blive anerkendt for!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *