Nu skete det igen!

Skærmbillede 2013-10-24 kl. 18.08.24

EN uge uden blogging. Ahmen for helvede!!!

Først var der tekniske problemer og så forsvandt resten af tiden med arbejde, tandlægebesøg, tid med barnet og rødvinsdate med veninde og en røvfuld andre ting. Hej liv!

Skærmbillede 2013-10-24 kl. 18.07.04

Men nu er jeg tilbage. Lige her er jeg. – Og spol lige tilbage i teksten, for der var jo det med den tandlæge… Tak for opbakning og tilråb på mailen og Instagram. Det er noget skræmmende pis altså! Jeg overlevede endnu engang. Hylede præcis lige så meget som første gang, men jeg stod igennem og har nu en plastiktand (Ikke så meget streetcred i det) og et par nye Wood Wood støvler, for alle ved jo, at det udløser en gave, at  face en fobi. Og jeg er også indehaver af en ny tandlægetid om mindre end to uger. Bare for at få tjekket om der skulle være noget. Men mon ikke de kan finde lidt at rode ved, har jo for pokker ikke været til tandlæge i tusind år. Godt at man får gaver af sig selv efter sådan en omgang.

Skærmbillede 2013-10-24 kl. 18.06.33

Det var en kort opsummering af, hvad der har været rundt om mine ører den sidste uges tid. Jeg vender tilbage i morgen, hvor bloggen har fødselsdag og det skal altså fejres. Måske vi skal være fulde?! Ja.

1 svar
  1. Anna Dorthea Aasbjerg says:

    Du er altså mega-awesome-sej, at du overlevede den tur hos tandlægen!! Jeg er selv voldsomt fobisk og gør præcis ligesom dig (køber gaver til moi bagefter.) Faktisk er jeg så upædagogisk, at jeg også bestikker min store datter (14 år) med cafébesøg og den slags, i håbet om, at hun vil fortsætte med at gå til tandlæge, når hun runder 18. Det er fælt, I know, but you can’t blame a mom for tryin’!? 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *