Flad

Søndag siger du?! Jamen. Nå.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så fysisk smadret, træt og fuldstændig ideforladt – som jeg er i dette øjeblik. Normalt plejer min hjerne at hamre derudaf med ideer , projekter og sjove ordsammensætninger, oftest fortyndet med en omgang 90er musik (gerne Culture Beat- Mr. Vain, spørg ikke hvorfor), madcravings, mentale huskesedler og så videre, alt imens min krop ikke nødvendigvis er med og gerne ligger og raller. I dag har hjernen også meldt sig i ralle-klubben. Der er intet at komme efter. Nothing. Forsøgte mig med endnu en “Ting jeg ikke forstår” liste, men kunne kun komme på Tartar og folk, der bliver rasende (!) når man går med sin cykel på fortorvet. Kom i samme omgang til at stave fortov forkert, så det droppede jeg ret hurtigt og jeg er nu kravlet under dynen, med en hel rulle chokoladekiks, og har skudt en kæmpe hvid pil efter de skriverier jeg havde øremærket min søndag aften til. Det må vente. – Vil dog lige understrege, at jeg selvfølgelig ikke har glemt den tredje og sidste mail i min korte føljeton,  jeg er bare stadigvæk ved at finde ud af, hvordan jeg har det med den.

Inden jeg dykker ned i føromtalte kikserulle, vil jeg gerne minde jer om, at jeg jo altså også roder rundt ovre på Instagram. Ret meget faktisk. Og ja, jeg er en af dem, som poster billeder af min mad og af børn, eller barn, som i mit eget. Primært. Der er også selfies og fuldebilleder. Det er pisse fedt. Kom. @sneglcille

w

2 replies
  1. Helene says:

    Du er nu fortsat med at stave fortov forkert… det skrives uden r; tov, ikker torv. Men kender udemærket søndag, hvor hjerne bare aldrig rigtig kommer i gang.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *