Behind the scenes med Pantene

Som jeg allerede har nævnt, var jeg for nogle uger siden, ude og overvære en fotooptagelse på Østerbro. Jeg har ikke nævnt så meget mere om det, da det altid er lidt sjovere at gå i dybden med sådan nogle oplevelser, når man kan fremvise noget.

Det kan jeg nu. I går fik jeg nemlig Behind the scenes videoen tilsendt, og jeg har da også allerede delt den med jer på Facebook.

Jeg var med på et photoshoot, i forbindelse med en kampagne for Pantene, hvor Christiane Schaumburg-Müller er den danske ambassadør. Jeg blev et par dage før, spurgt om jeg havde lyst til at være med på dagen og blandt andet stille Christiane nogle spørgsmål.

Jeg synes den slags er vildt spændende, og en lille smule skræmmende, da jeg aldrig i mit liv har interviewet nogen, og jo faktisk slet ikke har nogen journalistisk baggrund, selvom jeg interesserer mig helt vildt for den slags og i øvrigt arbejder i den verden.  Og da jeg samtidigt er ret pjattet med alt hvad der har med makeup og hår at gøre (hvad? du kan selv være en tøs!), var jeg ikke længe om at sige ja.

Dagen var trods træthed og lidt komplikationer, en succes (I husker måske dette indlæg?). Og der er som sagt kommet en lille video ud af dagen, som I kan se lige her:

http://www.youtube.com/watch?v=53N_7fhmsvU&feature=youtu.be

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *