Work it


Der er mange, der har spurgt hvad det egentlig er jeg laver til hverdag. Det spørger jeg ind imellem også mig selv om, for det kan være lidt svært at finde rundt i. 
Men jeg har ganske kort forsøgt at beskrive det, here goes:

ALLER: 
Tre dage om ugen sidder jeg i det flotte Aller hus på Havneholmen. Her har jeg titlen “Web assistent”, hvilket indebærer lidt forskellige ting, heriblandt kan det nævnes at jeg lægger billeder på nettet, laver gallerier, SEO-optimerer, opdaterer fotoarkiver og hjælper hvor der nu er brug for mig, web-mæssigt. 

Malling publications: 
På COVER kids laver jeg både indlæg til hjemmesiden, jeg ideudvikler emner og content til deres Facebook-side, som jeg også opdaterer mere eller mindre dagligt (Så følg dem lige ikk!), jeg mailkorresponderer med blandt andet PR bureauer og laver egentlig en masse forskelligt, som altsammen er virkelig spændende. Jeg er på deres kontor én dag om ugen og arbejder resten af tiden hjemmefra. 

Sneglcille: 
Sneglcille er udover at være min blog, også navnet på mit eget lille firma. Hvor jeg primært skriver tekster til alt fra personprofiler i mindre virksomheder, til artikler på diverse hjemmesider. Derudover har jeg har holdt foredrag om personlig branding og blogging, jeg har hjulpet andre firmaer og personer med blandt andet Social Media content og en lille smule SEO. 

Det er vist det, der lige er værd at nævne, jeg føler at jeg har glemt noget, men den følelse har jeg generelt ret tit, det er svært andet, for som I nok kan se er det lidt en blandet omgang. Men jeg elsker at min hverdag ikke er ens og nyder virkelig at suge det hele til mig.
Hvad jeg vil være, når jeg bliver voksen? Jeg ved det ikke. Forfatter? Redaktør? Digital chef? Astronaut? Jeg har ingen anelse, men jeg glæder mig til at finde ud af det.