Vind: Sennheiser headphones

For omkring en måned siden fik jeg et par seje seje seje Sennheiser headphones ind ad døren. Jeg har benyttet mig flittigt af dem siden, både til at lytte musik og til når jeg ser serier om aftenen. Jeg har aldrig nørdet sådan noget med “rigtig lyd” og har heller aldrig prioriteret hverken højtalere eller høretelefoner, har bare købt det billigste, eller brugt dem, som nu hørte med til telefoner og den slags. Det var derfor også lidt af en oplevelse at høre mine spillelister igennem, med de her Sennheiser banditter. Der var nærmest gemte lydspor i diverse sange, lyde og andenstemmer som jeg aldrig før har hørt eller lagt mærke til. Uden pis, lidt af en åbenbaring. At de samtidigt er pisse pæne OG også kan bruges som headset til telefonen er et kæmpe plus. Jeg er fan.

Jeg har fået lov til at give en af jer et par Sennheiser momentum on-ear headphones, næsten magen til mine. Jeg har valgt at dem du kan vinde, skal være de blå. 

Alt du skal gøre er at sende mig en mail på sneglcille@gmail.com, inden onsdag i næste uge (D. 11. sep), skriv Sennheiser i emnefeltet og husk at skrive dit fulde navn, samt adresse i mailen. Vinderen bliver offentliggjort på min facebookside torsdag d. 12. 
 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *