Når man ikke er klar


Jeg bliver så træt af mig selv, når jeg spiser det sidste stykke chokolade uden at være mentalt forberedt. Altså når man tror der er mere tilbage, men det viser sig at man lige har volds-inhaleret det sidste stykke, helt uden anelse. Det sker relativt ofte for undertegnede og jeg bliver rasende! Gjorde det med en pose skumbananer i sidste uge. Skuffelsen har ingen grænser og jeg har stadigvæk ikke tilgivet mig selv. Elsker at kredse om det sidste stykke i posen/pakken/skålen, gemme det lidt (altså et par minutter måske) og SÅ gøre en ende på det og nyyyyde det (agtigt), men den store idiot som jeg er skal absolut ødelægge det. Igen og igen. 

Skulle dette have været en statusopdatering og ikke et indlæg? Ja, muligvis. Men jeg er blevet gjort opmærksom på at jeg har en del læsere, som ikke er på det der facebook, og I skal naturligvis ikke snydes for mine skarpe iagtagelser… Ja. Jeg sagde skarpe. Sidste uge skrev jeg for eksempel om pålæg, det blev I snydt for. 
Findes der mere relevante og sindsoprivende ting at skrive om? Også ja. 
Har jeg tænkt mig at gøre netop det? Ikke rigtigt. Ikke nu. 

God søndag! 
Psssst. Jeg var i London i fredags, købte Kinder med hjem (billede), og har gemt en pakke Bueno for mig selv, for at undgå ovenstående. Clever thinking? Det tror jeg nok. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *