Den er syg

Jeg er ramt af den obligatoriske efterårssnue. Den, som består af både feber, snot og søløvehoste. Det startede i sidste uge og selvom jeg var overbevist om at lidt c-vitaminer, ingefær og rom ville slå det ned, tog jeg fejl og blev i går ramt for fulde gardiner. Så nu ligger jeg her, på anden dag og er grå i hovedet, flad i sindet og funderer over livet. Eller, egentlig ikke, men har blandt andet tænkt over hvorfor jeg mon foretrækker brune æg, frem for hvide? På hvorfor jeg egentlig bliver hysterisk når jeg kan mærke at dynen eller puden er på vej ud af betrækket. På hvad det er, der klikker inde i mit hovede når jeg blinker. Jeg gætter på snot. Om min smagssans mon snart har tænkt sig at kicke ind, så jeg kan gå ombord i noget af al den chokolade, der ligger i mit køkken. Og om Otto mon har opdaget at han har fået lov til at se ufattelig meget Ramasjang og stort set har levet af spejlæg og gulerødder i 48 timer. 
Med andre ord, er det begrænset hvad jeg har at byde på i de her dage, men her er et billede af min frokost i dag. Gulerodssuppe med chili og citron. Kunne ikke smage den, men den er da meget pæn.