Status på liv


Hold kæft hvor har I været søde til at være tålmodige, til at spørge ind og sparke kærligt til mig. Tak for mails og kommentarer. Virkelig.
Jaer! Jeg har været sløv i betrækket. Og JA, bloggen er blevet nedprioriteret gevaldigt. Både for ferie, strandbesøg, kvalitid med dem jeg elsker og andre rare ting. Jeg har haft ekstra meget brug for at prioriterer de ting højt den sidste tid, af flere årsager. Særligt fordi jeg har været overvældet, af flere ting. Jeg har fået en masse spændende opgaver på mit bord. Både for cover kids, som I allerede ved, for diverse samarbejdspartnere på bloggen (Netflix f.eks.) og sidst men ikke mindst, har jeg fået tilbudt et deltidsjob på min drømmearbejdsplads.
En kontorbyging som jeg ofte cykler forbi og hver eneste gang, har tænkt noget ala “Fårkmand! Hvem der bare arbejdede her!”
Fra i morgen, arbejder jeg der. SGU!
At det er deltid, er lige nu kun et ekstraplus, for på den måde kan jeg beholde både mine opgaver hos Cover Kids, ligesom at jeg kan tage imod andre tilbud, sideløbende.
Det er overambitiøst, og meget at tage ind, rigtig meget. Men jeg er glad, virkelig! – Og lige nu føles det hele helt rigtigt. 
….. Sikke en kontrast til mit liv sidste år

Så, det er simpelthen sådan sneglelandet ligger. Og fra i morgen, får jeg et skrivebord ude på Havneholmen, i et glashus, hvor der står Aller udenpå. 

 

2013. Jeg digger dig. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *