Slap nu lige af

Med at gå så hurtigt! Tiden altså. Forstår ikke hvor august blev af. Eller alle månederne før. Og hvor er sommeren? Og min pincet? 
Nu når måneden er slut om et øjeblik, og der er sket så meget nyt, er det vel blevet tid til en lille oversigt over mit liv, en status. – Jeg kan sige så meget, at det går godt med de nye jobs. Det er drænende og hårdt og jeg sover af lort, fordi min hjerne stikker af, med nye indtryk, ideer, tanker og den slags. Men sådan skal det vist være når man åbner nye afsnit i sit liv. 
Jeg er glad det meste af tiden. Når jeg ikke panikker over mærkelige ting, som at folk sikkert ikke kan lide mig/det underlige stressudslæt (mmmm udslæt) på min hals/manglende timer i døgnet/verdens urimeligheder og en masse andet, man, eller jeg ikke kan gøre noget ved. Bør dog overveje en læge. Med det udslæt der (hvad mener du med too much information?!). 
Nåh, videre i teksten.
Er det så ikke også tid til en liste af en art, det er jo længe siden. Jow, gu er det da: 

Antal to-go kaffer købt siden start på Aller: 6
Timer jeg sover pr. nat, i snit: 5
Chokoladeskildpadder indtaget: Det siger jeg simpelthen ikke. Men det er svimlende mange. 
Middage på Michelin restauranter: 1 (TAK Lotte)
Antal SMS donationer, der mangler for at jeg udgiver et kapitel af bookis:  1 (Tryk HER, hvis du ikke aner hvad jeg taler om). 
Penge brugt på Ganni lagersalg: AV. Godt der er havregryn i skuffen. 
Nedsmeltninger som følge af fødselsdagsfejring for barnet: 3 
Gange jeg har fået skæld ud, af pædagog i børnehaven: 1 
Efterfølgende mentale og geniale comebacks til førnævnte pædagog: 8 
Timer jeg har trænet: Ha! 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *