At overhale sig selv


Løber stærkt for tiden. Det er fedt. 
Når jeg siger løber stærkt, mener jeg det ikke bogstaveligt, vel. For motion er nok det jeg får mindst af pt. Men jeg har, som I ved nu, åbnet en masse kapitler, og projekter, samtidig med de nye jobs. Det er hårdt, på den måde at jeg er konstant træt, og samtidigt ikke helt kan sove. Og så viser det sig ved at jeg, når jeg kommer hjem om eftermiddagen/aftenen, nærmest flår tøjet af og hopper i noget joggingsæt – jo grimmere, des bedre.
Det er til gengæld netop gået op for mig, at jeg har fri i morgen tidligt. Faktisk helt ind til klokken 11, hvilket er første gang siden Sunny (skylder da sørme også lidt indlæg derfra. Hov).
Min halve fridag, vil jeg tilbringe med  en ornli’ stor sødmælkslatte og noget glasurovertrukket snask fra bageren. Og ja, det skal indtages iført førnævnte uvaskede bomuldsantræk.

Nu. Sove.. Eller…. Først et afsnit (løgn! mindst to) Orange is the new black og et lille (lyv! stort!) stykke chokolade. 
ja. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *