Modeugefravær


Copenhagen fashionweek er i fuld gang. Den første dag tog jeg den med ro, og rundede kun et enkelt show. I går var der knald på og i dag har jeg lidt mere at se til. I år fokuserer jeg primært på børnetøjet. Hvis det er noget I har lyst til at følge, kommer jeg til at tweete om det på Cover Kids twitterprofil, jeg ævler om det på deres facebook, og jeg kommer til at skrive et par indlæg på coverkids.dk 
Derudover er jeg jo også på Instagram @Sneglcille, hvis man er til den slags. 
Af samme årsag bliver der en smule stille på sneglcille siden (ikke at det er noget nyt, se hvorfor i mit status indlæg på lørdag). 

Savner jer. Faktisk.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *