Kærlighedsweekend

Fredag fyldte Otto fire år. Dagen startede klokken 6, med morgenmad og gaver. Vi flagede hele vejen ned til børnehavebussen, og resten af dagen brugte jeg i køkkenet, på at bage mini cupcakes, boller og lagkager. Jeg skal være helt ærlig og sige at jeg nær var dejset om af kagestress og både fik bandet glasur og krymmel langt væk – og i øvrigt kylede en gulerod efter O’s far, som forsøgte at hjælpe. Ka’ selv-Vil selv.
Men trods lidt vanskeligheder og forhøjet blodtryk, nåede jeg heldigvis det hele, inden Otto, hans far og resten af gæsterne bankede på, klokken 16. 
En perfekt dag, særligt hvis man spørger Otto, som fik alt hvad han ønskede sig og lidt til. 

Dagen efter sendte jeg den nu fire-årige hjem til sin far, hvorefter jeg hoppede i festtøjet, delte en flaske rose med Nanna og Rachel, inden vi stavrede i frederiksberg slotskirke, for at se to smukke mennesker sige ja til hinanden. Og SÅ festede vi indtil søndag morgen. 
I går eksisterede jeg ikke. Først om aftenen da min dreng og en flæskestegssandwich landede i min seng gav livet rigtig mening. 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *