Her går der godt… Faktisk.

Vi er sgu i sunny. Ding dong. Jeg har været på vikingen, jeg har drukket en enkelt obligatorisk spand, jeg har været på stranden og jeg har fået øl ved poolen. Jeg klager ikke. I går kørte vi til tyrkiet og tilbragte en hel dag i Istanbul. Og det var fuldstændig fantastisk.
Her er varmt, her er godt! Møøøn Nettet er lidt en kælling her, så jeg gemmer lige alt det gode guf til jeg er hjemme igen.

Her ser I mine rejsekammerater. Flotte hvar?!
sunny

(Billedet er tyvstjålet fra min roommate, nemlig søde Cathrine. www.rockpaperdresses.com)

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sneglcille siger:

    […] rejste til Sunny Beach […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *