Fire år


For fire år siden vejede jeg 16 kilo mere end nu. Jeg havde store hævede fødder, som ikke kun være i mine sko. Jeg kunne ikke trække vejret ordentligt og min ene hånd snurrede konstant. Otto var den ansvarlige for alt det. Han lå i min mave og moslede løs, tævede mine organer og dansede på min blære.
Lørdag d. 22 august 09´gjorde han klar til at komme ud. Veerne startede omkring klokken 13 den dag og holdte fest i et helt døgn, før han kom til verden, d. 23.
En dag jeg allerede har skrevet om (her og her f.eks.), og sikkert bliver ved med at skrive om, så længe jeg blogger. For det er stadigvæk det sindssygeste jeg har prøvet. Nogensinde. 

Bloggen blev født kort tid efter øglebarnet, i oktober helt nøjagtigt. Der er sket uhyggelig mange ting siden da, – både med Otto, mig selv og bloggen og jeg er spændt på hvor meget mere, der kommer til at ske de næste mange år. Med det hele.
Ved ikke hvor længe sneglcille kommer til at leve videre, men forhåbentlig længe endnu.
I skal i hvert fald have et kæmpe tak for at I følger med. – Selv når jeg ikke er rigtig aktiv herinde. 
Tak for jeres highfives, både de virtuelle og dem ude i den rigtige verden. Tak for støtte. Tak for tilråb.
Tak for jer. 

Og især tak til Otto. Mit et, mit alt. 
På fredag fylder du fire år og jeg kan ikke forstå det. Tak fordi du er min. 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *