Bryster og koldsved

Jeg er blevet ambassadør for Støt brysterne i år og har derfor fået oprettet en indsamling i mit navn. http://stoetbrysterne.dk/content/cecilie-rubini 
Very fint. Men det går lidt langsomt, – i særdeleshed fordi at alle sms bidragene af en eller anden grund, i første omgang ikke blev talt med (de skulle dog gerne blive gravet frem og smidt oveni asap) – så I går fik jeg en mini hjerneblødning og lovede på facebook at jeg ville smide kapitler af min bog efter jer, hver gang der bliver samlet 1000,- kroner ind.
Noias! Både fordi det er scary at skulle lægge den op,hvis det endelig er, men også fordi jeg er angst for at der slet ikke bliver samlet 1000,- 

I må herregerne støtte indsamlingen, her, eller ved at sende en sms til 1277 med teksten  SB 2456 – (det giver et bidrag på 50,-)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *