STRAND (for fanden!)

Nyder eddermame denne her ferie. Og overvejer pt at flytte ud på Amager strand. Har været afsted to gange i denne uge, og pakkede cirka alt vi ejer hver gang. Det er pænt meget, og pænt tungt på sådan en cykel, særligt med et sovende barn bagpå. Men det er sørme alt besværet værd. Jeg går ikke i vandet, og jeg er heller ikke sådan super oppe og køre over sand og tang, eller andre mennesker (særligt dem iført badetøj med løse elastikker), men alligevel har det seriøst været en fornøjelse at være strandgænger, at hænge ud, med gode venner, madpakker og solcreme-indsmurte ting. Barnet for eksempel.

I går kom vi ikke afsted, fordi det var for koldt, i dag havde jeg møder og andet praktisk at tage mig til, men i morgen mand! Og lørdag!
Så hvis du ser en cykel med oppakning ala høstakken i Otto er et næsehorn, så ring med klokken, det er sneglene, der er på vej til Amar’. 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *