Sommerferie


Lige et hurtigt goddag fra mig.
Ligesom rigtig mange af jer (går jeg udfra) holder vi ferie herhjemme. Hvilket også er en af grundende til stilstanden på bloggen.  

Vi får altså virkelig noget ud af ferien, skal jeg lige love for. Dagene er lange her i huset. For O’s manglende evne til at sove til senere end halv syv, og gerne tidligere, gør at vi ofte er oppe og klar til at gå ud af døren, allerede ved syv-otte tiden.  

Vi er lidt ved at løbe tør for aktiviteter, men som jeg også blærede mig med på instagram, gik jeg i går aftes klokken alt for sent, i køkkenet og bagte pølsehorn og kanelsnurrer, til den helt store guldmedalje, jeg smurte madpakker og pakkede håndklæder ned, for vi pakker cyklen om lidt og vender næsen mod Amager og årets første strandtur. 

…. Ikke et ord om at det ser lidt gråt ud derude. Intet kan stoppe os. Vi skal bygge sandslotte og ridderslotte, for det har nogen, lovet nogle andre. 
 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *