Notebook addict

Min hjerne har ikke nok hukommelse til at gemme på alt det ragelse, den går og samler til sig, derfor er jeg afhængig af post-its og notesbøger. Og jeg bruger efterhånden også Notes på min iPhone ret flittigt. Bare sådan till at skrible diverse tanker og ideer ned, når jeg ikke lige har papir og kuglepen ved min side. Meget af det, bliver efterfølgende til indlæg herinde, noget bliver til mails, andet bliver slettet, og så er der det som jeg glemmer alt om, et sekund efter jeg har skrevet det, og senere falder over.
For eksempel fandt jeg i morges denne, som jo kunne have været et udemærket indlæg.

foto(1)

Havde faktisk allerede glemt, at der var flavor i mælken, ost i salaten og friske mænd på gadehjørnerne. Og at det var umuligt at opretholde et bittert og pessimistisk sind, når alle ville kramme og kalde hinanden for honey og love hele tiden. Var også rimelig underdrejet og ramt af jetlag i de 3 dage jeg var der, så hurra for teknologi og smartphones, for at sørge for minderne! Blev lige smidt tilbage til Los Gatos og San Fran et øjeblik.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sneglcille siger:

    […] før skrevet om min evige trang til at tage noter, både på papir og telefon. Jeg har af en eller anden grund ikke været så aktiv i mine ‘Notes’ på telefonen den […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *