Da Yes manden gik amok


Som sagt bærer denne ferie præg af noget optimistisk yes-man syndrom.
Camping i sidste uge f.eks. Jeg har også hoppet løs på en kæmpe blå hoppepude, drukket færgekaffe og spist pølsemix.

Og så er der en sidste ting, som jeg aldrig, som i hell-fucking-naaahaaaaej! Aldrig troede jeg ville sige ja til.
De af jer, der følger med på facebook, har allerede gættet det. At jeg på søndag klokken meget meget tidligt, sætter mig i en flyver, der lander lige midt i noget boten anna/pisang ambon/drinks på spand- agtigt. Ja, ja, turen går til Sunny Beach. Og kufferten er pakket med fordomme (tak til TV3 for dem), og jeg er virkelig spændt på om de bliver indfriet. – Tror i hvert fald ikke der kommer til at være meget skumfest til mig, eller de fem andre jeg skal afsted med … Jeg er nok bare hende under parasolen, med Lars Kempler bogen, den kolde øl, og faktor 50 i face. 
Hvis du er i Sunny i næste uge og alligevel spotter mig på en vikingbar, med en spand blå bols i hånden og knæklys som accessory, så må du gerne bede mig om at gå hjem. 

Tak til Suncharter.dk for invitationen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *