Yeezus

Jeg har et love/hate forhold til den gode Yeezy (Kanye West). På den ene side synes jeg at han er den mest irriterende artist nogensinde, på grund af hans til tider gennemtrængende halvfalske klang, og ekstravagante se-mig-attitude, på den anden side er jeg fuldstændig forgabt i hans skæve hjerne, selvsamme attitude og hans evner som producer.
I sidste uge udkom hans nyeste album Yeezus, og som resten af verden er jeg virkelig blæst væk af det. Og grundet førnævnte beskrivelse af mit forhold til manden, beskrev jeg albummet således:

En beskrivelse, som høstede en del tvivl om hvorvidt jeg mon mente det som en postitiv eller en negativ ting. Til at starte med var jeg også selv i tvivl. Men efter at have tygget på det, og i øvrigt skamhørt Yeezus, må jeg sige at det så absolut er en positiv ting. Selvom jeg aldrig bliver forelsket i Kanye, er Yeezus et fucking fedt album, som river én rundt med sin larmende, overdrevne og næsten beskidte lyd, og det føles virkelig godt, og man kan ikke andet end at komme tilbage, efter mere, og mere og mere…. Hør det!
6/6 sneglehuse herfra. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *