Ponyblod

Jeg bliver lige hængende lidt i musikkens verden.
Det er ingen hemmelighed at jeg har et voldsomt musikalsk crush på Tue Track, og det var derfor også en kæmpe fornøjelse at se ham på scenen i torsdags, hvor han sammen med Khal Allan spillede en håndfuld numre fra deres nye plade “Ponyblod”, som udkom i dag. Jeg har allerede skamlyttet til første singleudspil “Med måde”, og i morges blev min kaffe indtaget med resten af albummet i ørene og det er som om at den smagte ekstra godt i dag.
Hvis du er til skæve tekster og god lyd, vil jeg klart anbefale dig at hapse et eksemplar. – Og apropos min koncertanmeldelse tidligere, har Eagger sørme også sneget sig med på Ponyblods album,nemlig på nummeret Kra kra. 

Giv det lige et lyt. Eller mange. Dine ører og din hjerne vil takke dig. 
 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *