Noget om kjoler

Jeg skal til bryllup om to måneder.
Tøjkrisen startede allerede, det øjeblik, for fem måneder siden, hvor jeg fik besked på at der ville være et bryllup.  På den måde er jeg ultra piget, jeg opvejer lidt for det, ved at drikke mange øl og bande som en havnearbejder. 
I min kjolejagt har jeg lært, at der findes deciderede regler omkring denne. Den må ikke være sort, heller ikke hvid, og for nylig lærte jeg, at rød også er et no go.
Desuden skulle alt over knæet være forbudt og man skal helst heller ikke flashe bryster. Godt. Så langt, så godt. 
Jeg kommer til at bryde i hvert fald en af reglerne. Skal nok dreje uden om fy farverne og mine bryster bliver også lukket inde, men den med knæene, den bliver jeg nødt til at bryde.
For hvis man ikke kan se mine knæ, har jeg lår i skoene, og det er ikke pænt. For trods min drengede og slanke figur, har jeg underben som en fuldvoksen traktorfører
Heldigvis er brudeparret temmelig loose hvad regler og den slags angår, så jeg kunne sikkert bryde samtlige regler, troppe op i jeans og stadigvæk blive lukket ind (det gør jeg altså ikke. Just saying.)

Har i øvrigt også lige lært at man ofte skifter kjole undervejs. Det kan min allerede tøjkriseramte hjerne ikke finde rundt i. Dog kunne det måske gøre udvælgelsen nemmere, eftersom at jeg lige nu har fem kjoler på tapetet…. Hmmm.
Og hvad med sko??? Gisp. Så langt er jeg slet ikke nået. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *