I Californien med Netflix

Som I allerede ved, var jeg et smut i Californien i forrige uge, for at besøge Netflix
Og hvad lavede jeg så der? Har allerede været lidt inde på det her. Men tænker at mere specifik beskrivelse (uden jetlag) er på sin plads. 

Jeg ankom til San Francisco mandag aften og blev hentet i lufhavnen og kørt til et fint lille hotel i Los Gatos, som ligger i Silicon Valley. 

Tirsdag mødtes jeg med i alt 17 andre bloggere fra hele verden, mit såkaldte Streamteam. Vi kørte i samlet trop til Netflix Head Quarters. Her, spiste vi morgenmad, lærte hinanden at kende, fortalte om os selv og om hvordan vi hver især bruger Netflix, særligt med fokus på hvordan vi bruger det med vores børn. Det var sjovt at høre og se forskellen på de forskellige nationaliteter. Os i norden, har en noget anden tilgang til mange ting, end f.eks. amerikanere har. Også når det kommer til hvad vores børn ser. Hvad jeg mener med det, vender jeg tilbage til. 

Vi fik, blandt andre, lov til at møde Reed Hastings, som er en af mændende bag Netflix. Desuden fik vi en grundig gennemgang af Netflix, men også af streaming i det hele taget. Jeg anede faktisk slet ikke at der var SÅ meget til børn derinde, har nemlig primært brugt det på ego-måden (hej Breaking bad og Modern family!), men se bare HER. Vi hørte også en del om deres strategi, hvilket jeg synes var virkelig interessant. Og hvad der er endnu mere spændende, er at vi blev præsenteret for en masse nyt, som jeg glæder mig helt vildt til at fortælle mere om. Men da jeg har skrevet under på et meget vigtigt stykke papir, hvor der udføreligt står at jeg endnu ikke må offentliggøre bestemte ting, må jeg hellere holde mund lidt endnu. 

Foruden at få en masse information, fik vi også lov til selv at byde ind, både med forslag, ideer, egne erfaringer og den slags. Hvilket var virkelig interessant og inspirerende,både at få lov til, men også at høre om og igen gav det her mening, hvorfor de havde valgt at invitere så mange forskellige repræsentanter, fra så mange forskellige lande (Usa, Canada, Mexico, Sverige, Finland, England, Brasilien, Chile, Danmark). 

Om eftermiddagen blev vi kørt tilbage til hotellet, og samme aften mødtes vi igen, hele streamteamet, samt et hold fra Netflix, på en cafe i nabolaget, hvor vi fik lov til at smage en masse californisk vin, og dejlig mad. Os fra Skandinavien var rimelig ramt at jetlag, og trods forsøg på at holde den kørende med øl og vin, måtte vi give fortabt allerede før klokken 22. 

Hvad vi lavede på dag 2, kommer jeg ind på, på et senere tidspunkt. Det kan I godt glæde jer til. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *