Hvem mig?

Kære Blog 
Jeg er her endnu. Lige her faktisk. Jeg tænker på dig hver dag og smiler ved tanken om alle de ting jeg skal involvere dig i. 
Der sker nemlig en masse for tiden. Gode ting, svære ting, hårde ting, spøjse ting, så tiden går og dagene forsvinder.
Desuden er jeg blevet snotforkølet. En sommerforkølelse, som den jeg scorer hvert år. Fordi jeg, som resten af danmark, er en sol liderlig satan, der smider tøjet og sætter mig ud, i det sekund termometeret viser plusgrader. Det er dumt. Men det har været det hele værd. Alle de timer tilbragt på græsplæner og trappestene. Totally worth it. Fandme. Men det gør bare at mit overskud er småt, og her bøder min tid til dig altså. Det er jeg sgu ked af. For jeg savner dig, det gør jeg. Undskyldninger er der nok af, men jeg har lovet mig selv at blive bedre til at huske dig. Snot, eller ej.
Det løfte overholder jeg, og det starter fraaaaaa NU. 

/C

…. Pssst. Og blog! Jeg lover i øvrigt at sørge for, at din tekststørrelse bliver mindre. Sådan at du ikke skal råbe ordene ud. Det sker. Snart. 
 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *