Eaggerstunn 060613

I torsdags var jeg forbi Vega sammen med et par veninder. Der var Eaggerstunn på plakaten.
En koncert som jeg har ævlet om længe og som jeg virkelig så frem til. 
Jeg havde allerede set Eaggerstunn spille til Distortions Final party en uge forinden, dog klokken 2 om natten, og på en lille scene uden liveband eller andet. Men. Allerede der, var jeg begejstret, så jeg havde virkelig høje forventninger til koncerten i torsdags. 
Jeg blev ikke skuffet. Overhovedet ikke. Jeg har sjældent oplevet så meget energi på en scene. Publikum var med under hele koncerten og alle dansede rundt med store armbevægelser og kæmpe tandsmil. Det var en fest fra start til slut, hvor ingen ville, eller kunne stå stille, og jeg tror simpelthen ikke på, at der var eneneste sur mine i miles omkreds.
Det var en sand fornøjelse, og jeg bliver nødt til at sige, at hvis du får chancen for at se dem live, så gør det. Gør det for fanden. Om du så er til genren og musikken, eller ej. Stol på mig, når jeg siger at de skal opleves live.
Mit eneste men, er, at jeg rigtig gerne ville have, at koncerten havde varet en anelse længere. Men, hvordan er det nu?  – “Tiden flyver i godt selskab”. Og godt selskab er Eagger, Stunn, Benjamin Kissi, Blæs Bukki, Shaka Loveless og Keith i høj grad. Tak for et brag af en aften, smukke dygtige mennesker. TAK.  

6 ud af 6 KÆMPESTORE, perfekte og saftige sneglehuse herfra. Slurp!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *