Coca cola skovtur


Da coca cola spurgte om jeg havde lyst til at arrangere en picnic, med dem som sponsor, råbte jeg ja! rimelig hurtigt. ?Det blev i lørdags, i Frederiksberg have. Jeg valgte at det skulle være på plænen ved legepladsen, fordi det er der jeg selv har holdt allerflest skovture som barn. Jeg holdte f.eks. altid fødselsdag der. Mimre mimre? Dengang mor var dreng og hvor solen skinnede i juni måned. ?


Jeg forestillede mig et idyllisk set-up, og havde, på Coca Colas regning, indkøbt opturs sandwich og tapas i Urtehuset (Frederiksberg), pølsehorn til børnene, og et snackorgie af chips, frugt og figenstænger til alle. Der var champagne og kaffe til de voksne og så havde Coca coooola naturligvis smidt en masse colaer i nakken på os også, til stor glæde for mine voksne gæster (minus jeg selv, som er sådan en falsk voksen, som ikke bryder sig om sodavand og brus) – Idyllisk så det faktisk næsten også ud, altså før jeg nåede at tage billeder og lige indtil vi begyndte at dykke ned i sagerne.Men som alle udflugter, i den virkelige verden (nåhja i min verden i hvert fald), var den ikke fri for drama, pletter eller kryb. ?Hele turen startede for eksempel med et blodigt styrt, da min venindes søn faldt på sin cykel og måtte på skadestuen med hævet læbe. ?Regn slap vi heller ikke for, og myrer var der også rigeligt af. ?MEN, sådan er det vist bare med det der natur. Trods alt det, var det en fantastisk eftermiddag og jeg tror klart jeg skal dyrke det lidt oftere. ?Børnene elskede koncept sidde på jorden og spise, og det gjorde de voksne faktisk også. Det kan absolut anbefales. 

Tak til Coca cola, og tak til mine søde venner og deres pæne børn, for at joine mig og min Otto, en kold junilørdag. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *