684og1

Mange har måske set, eller i hvert fald hørt om Dansk folkepartis usmagelige reklamekampagne, hvor de har offentliggjort 685 navne på nye danske statsborgere. 
Jeg gider ikke engang hæfte flere kommentarer til hvor ulækker og grænseoverskridende en handling, jeg synes det er. Dum, Dummere, DF.

Noget jeg til gengæld VIL sætte fokus på, er dette geniale initiativ. Taget af 10 pisse seje mennesker, blandt dem, én som står mit hjerte nær, og jeg er stolt helt ud i tæerne.
Det er meget simpelt en opfordring og et forsøg på at byde ordentlig velkommen til de nye danskere, ved at indsamle penge til en modannonce, hvor vi byder de nye danskere velkomne, istedet for at mistænkeliggøre dem. 

 

Selv skriver 684og1 blandt andet: 
Vi er sikre på,  at der er et andet stærkere, venligere og langt mere imødekommende Danmark, som er parat til tage vel imod mennesker, der opfylder alle betingelser for at blive danske statsborgere – som os andre.

Fandme kloge ord. 
Har du lyst til at få dit navn med i modannoncen? Så gør som jeg, og indtil videre 1783 andre, og smid en 50’er i puljen. 
HER
 
Stik dem også gerne et like på facebook og del med dine venner. 

Når du har gjort det, synes jeg at du skal smutte ud i solen. Det har jeg tænkt mig. God dag

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *