Teste teste 1,2 1,2

 

Første indlæg i mit nye hus. Piiift! Det ser sgu da skidegodt ud. Ja, det synes jeg faktisk. Dog er jeg knust over at alle mine kommentarer er væk – ?Heldigvis, har jeg i det mindste gemt alle jeres hysterisk sjove tilføjelser til indlægget under dette. De tæsker mine egne eksempler stort. Og jeg vil klart, KLART samle dem i et helt nyt indlæg snarest, for det er muligvis det sjoveste jeg længe har læst. Nøj, I er gode altså.??Desuden er jeg godt klar over at facebook-kommentar-funktionen skræmmer jer. MEN det bliver fikset, så I kan snarest kommentere udenom jeres facebook profiler.?Så det bliver med andre ord stadigvæk kun mig, der bræger “Pik” udover det hele, med billede og navn. Jeg er god på den måde. 

Det bliver godt det her. Jeg ved det.?Velkommen til i hvert fald. 

/C

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *