På vej.

Nej, jeg fik vist ikke lige stukket snuden forbi bloggen i går som lovet. Der gik pakkepanik i den. Jeg er seriøst en idiot til det pakkeri. Udsætter det, roder rundt, har for meget med, men glemmer alligevel alting. Det er topkikset.
Jeg sidder lige nu i Kastrup, med den obligatoriske Caramel-frap ved min side og kan se frem til en lille flyvetur på knap 12 timer.

 photo null_zpsbf192c0c.jpg

Som sagt, flytter bloggen mens jeg er væk og flere har spurgt hvorfor den egentlig gør det. Altså flytter.Det kan være en smule svært for mig at svare på. Hvorfor flytter man i det hele taget. Hvorfor skifter vi arbejde, stil og omgangskreds i løbet af livet?
Det er en ganske naturlig udvikling synes jeg. Så selvom det ikke er længe siden at jeg flyttede sidst, har det hele tiden været meningen at jeg skulle noget andet. Har bare ikke vidst hvad. Så da jeg blev kontaktet for få uger siden og fik tilbudt et nyt samarbejde, passede det perfekt. Egentlig ville jeg vente med at fortælle mere, men da jeg ikke helt ved hvor meget tid jeg får de næste par dage, ser jeg ingen grund til at trække det ud. Ved i øvrigt at den side jeg skal over på, offentliggør det lige i løbet af de næste par dage, så here goes.
Fra slutningen af denne uge kan I finde Sneglcille, som en del af Cover kids.
Jeg har længe gerne ville samarbejde med et magasin, men hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg at udvalget i DK er skrabet på børne/forældre-blads-fronten. Cover kids er faktisk det eneste i den genre, som jeg gider købe og læse. Elsker billederne, selvom let’s be honest, mit eget barn aldrig kommer til at gå i dyrt hørtøj, hat og charmeklud. Men det ser sgu lækkert ud, og det kan vel sammelignes lidt med at jeg heller aldrig kommer til at hverve mig noget af det tøj jeg savler over på de flotte damer i Vogue. Men som inspiration og øjenguf er det mere end godt. Synes jeg.
Som jeg også har sagt til Cover, og nu siger til jer, glæder jeg mig til at komme over og kradse lidt i overfladen, råbe lidt røv og lave et par kafferinge her og de,r i det ellers så skidepæne univers Cover kids har.
Jeg håber at I vil følge med.

Nu vil jeg boarde mit fly. Cali kalder.

11 replies
 1. Ida says:

  Tillykke med det nye samarbejde! Det lyder spændende, glæder mig til at følge det 🙂
  God tur til Cali!! – jeg skal selv afsted til SF, LA, SD og LV om tre måneder, der er bare lige et speciale, der skal afleveres inden 😉

  Svar
 2. Lortemor says:

  Hmm. Cover Kids kommer til at stige en DEL i graderne hos mig så. Håber sådan du kan lave lidt ridser i lakken derovre!

  Det vil klæ’ dem 🙂

  Rigtig god tur !!!

  Svar
 3. Louise says:

  Feeeedt! Og så high fiver jeg lige mig selv, for at have gættet hvor du skulle hen 🙂
  Det lyder så sejt! Og hvor kommer det dog til at klæ’ det pæne pæne Cover, at få dig over og råbe lidt om pik og røvbananer!
  Glæder mig til at følge dig i de nye omgivelser!
  //Louise

  Svar
 4. Ann-Sophie says:

  Kæmpe stort tillykke med Cover Kids!! Hvor er det spændende for dig og i mine ydmyge øjne passer din Vesterbro-profil ganske glimrende til bladet – det kan kun blive godt 🙂 Rigtig meget held og lykke videre og god tur til Californien!

  Svar
 5. Louise T. says:

  Nui 🙂
  Hvad skal du dog i Sunny CA? Og er ik’ spor misundelig -NOT-
  Rigtig go’ tur! Så vil jeg ta’ en tur på vandet i vores nye DC68 – lææænge ventet *LOL*

  Svar
 6. Line says:

  Kan du ikke lige hilse cover kids og sige, at de må have gjort noget alvorligt ved deres skrifttype og -størrelse? Det ser da forfærdeligt ud – fx interviewet med dig! Puha, det er sådan noget mine øjne ikke kan klare 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *