Nattetanker

Er tre gange i nat vågnet på den der måde, hvor man sætter sig dramatisk op, badet i sved, gispende, med hjertet i halsen og både er desorienteret og forvirret.
Årsagen kender jeg ikke… Startede jeg med at skrive. Men så skrev jeg videre og nu ved jeg hvorfor jeg vågner hollywood-style midt om natten, det er en kombination af mange ting. Men særligt disse tre grunde:

1.
Jeg har nye planer med bloggen, og har i den sammenhæng indgået et nyt samarbejde, som jeg ser frem til. Men ligesom med alt andet nyt, holder det mig vågen. Bloggen er ikke bare mit frirum og min ventil, men også min baby. Derfor betyder det meget for mig at den har det godt, at den vokser sig stor og stærk og at den udvikler sig. Vigtigt er det også, at du, som læser med, gider at komme tilbage igen og igen. Uden dig, ingen blog.
Hvilket betyder at hver gang der sker ændringer herinde, frygter jeg både for udviklingen af bloggen, mig selv og for risikoen: at miste dig, som læser med.

2.
Det er min sidste uge på ITU (hvor jeg lige nu lærer en masse om personlig branding, social media, online marketing og søgemaskineoptimering), og fra mandag i næste uge, står jeg igen på helt egne ben og skal finde ud af hvad hulen jeg nu skal finde på.
Jeg er lidt all over the place, hvad min karrieremæssige fremtid angår. Søger stadigvæk jobs, sideløbende med mine egne projekter. Jobs, hvor jeg kan få lov til at være kreativ, skrivende og social media agtig, og jeg kommer da også til samtaler ind imellem, hvilket er lige nervepirrende hver gang.

3.
Sidste søvnforstyrrende element, er at jeg skal tale til et arrangement om et par uger. Om et emne, der står mig nært og som jeg ikke har problemer med at tale meget og længe om. Heller ikke foran folk. MEN! Hørte altså lige hvor mange tilmeldte der er indtil videre, og kastede lidt op i munden af frygt.

Når jeg ser de tre oventående punkter, forstår jeg godt at min hjerne vækker mig om natten. Nu er næste udfordring, at finde en måde hvorpå jeg kan lægge en dæmper på det negative og vende det uvisse og skræmmende til en fordel.  Første skridt på den vej, har jeg vist lige taget ved at skrive det hele ned, og nu ved at trykke på “udgiv” ovre til højre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *