Næste stop: Vesterbro

 photo null_zps4851883a.jpg
Sidder nu i lufthavnen i San Francisco og venter på at jeg skal boarde mit fly. Jeg ved ikke hvorfor bloggen ikke er rykket til sit nye hjem endnu. Det var vist meningen, Meeeeen, eftersom at klokken er knep om natten i København kan jeg ikke lige få fat i ham med teknikken. Jeg ser på det i morgen (i dag?)

Jeg kommer nok til at ævle en del om Californien det næste stykke tid. Har også nogle billeder og ikke mindst en masse Netflix snak, som jeg gerne vil dele med jer.
Som jeg vist også har givet udtryk for, både her, på Instagram og Facebook, har jeg nydt det helt vildt, selvom det også har været hårdt at jonglere jetlag, savn og arbejde. Jeg er med andre ord virkelig klar til at komme hjem til min dreng og til min seng.

Vi ses i det danske.

2 replies
  1. Lisa says:

    Kan godt li’, du er “kommet til” at skrive ‘knep’ :p “Klokken er knop nok (…)” Hæ!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *